Меню
Към количката

Защитно облекло

Защитното облекло е важен фактор за безопасната работа.

Tениска черна STIHL DYNAMIC Mag Cool
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: DYNAMIC Mag Cool
С графичен принт на MS 661 C-M. Много функционална, извежда влагата от тялото, дишаща, бързосъхнеща, без мирис. Цвят черен, принт в сребристо. Предлага се в размери S – XXL. Състав на плата: 100% полиестер...
63.76лв.
Аптечка за първа помощ
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: Аптечка
За всеки случай практичната чанта от канава съдържа освен лейкопласт и анкерпласт, бинт и хартиени носни кърпички, също и пинсета, ножица за превръзки, ръкавици за еднократна употреба и дъждобран пончо. Съдържание: марля, бинт, ролка лейкопласт, анкерпласт (2 х малки, 4 х средни, 4 х големи) ,1 паке..
29.00лв.
Гащеризон (модел A), тъмносив-яркооранжев STIHL DYNAMIC
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: DYNAMIC
Удобен гащеризон с изпитана защита от срязване (EN 381, модел A). С предварително оформени и двойно подсилени зони на коленете. Предната част на панталона е изработена от здрава материя Beaver Extrem и е подсилена допълнително с дишаща, непромокаема и предпазваща краката от убождане материя. Ластичн..
284.38лв.
Гащеризон DYNAMIC (модел C) в сив-яркооранжев цвят
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: DYNAMIC (модел C)
Удобен гащеризон с изпитана защита от срязване (EN 381, модел C). С предварително оформени и двойно подсилени зони на коленете. Предната част на панталона е изработена от здрава материя Beaver Extrem и е подсилена допълнително с дишаща, непромокаема и предпазваща краката от убождане материя. Ластичн..
328.00лв.
Гащеризон ECONOMY PLUS в тъмносив-яркооранжев цвят
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: ECONOMY PLUS
Удобен гащеризон с вложки в контрастен цвят с изпитана защита от срязване (EN 381, модел А), предварително оформени зони на коленете и странично скрито закопчаване с копчета за индивидуално регулиране на ширината. С джоб на нагръдника, заден джоб, джоб за метър и два странични джоба. Състав на плато..
151.00лв.
Гащеризон FUNCTION ERGO Гащеризон FUNCTION ERGO
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: FUNCTION ERGO
Изработен от много здрава материя за голяма издръжливост. С модерна и атрактивна кройка, тествана защита от срязване (EN 381), цвят маслиненозелен, яркооранжев и черен, ластични вложки, отвори с цип за проветряване, подсилена зона на колената, светлоотразителни елементи за добра видимост, много джоб..
218.84лв.
Гащеризон със защита от срязване STIHL FUNCTION Universal
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: FUNCTION
Дишаща материя с висок комфорт при носене, цвят тъмносив, черен и ярко оранжев. Тествана защита от срязване съгласно стандарт EN 381, свобода на движенията в зоните на седалището и чатала, защита в зоната на бъбреците. Проветрива материя отзад на бедрата. Издържан тест на KWF за устойчивост. Гащериз..
180.00лв.
Марка: Top Strong Модел: 130113
Сигнален елек със светлоотразителни лентиИзработен от полиестерУниверсален размер..
5.99лв.
Марка: Top Strong Модел: 130114
Сигнален елек със светлоотразителни лентиИзработен от полиестерУниверсален размер..
5.99лв.
Марка: STIHL Модел: Chaps 270
За спорадична работа с моторен трион. Цвят тъмносив и сигнално оранжев с дънков вид, лицев плат: 65% полиестер, 35% памук, подплата: 100% полиестер, повече комфорт благодарение на ластични колани, лека и дишаща, Y-изтегляне на затварянето за бързо слагане и сваляне, светлоотразително лого STIHL отдя..
185.00лв.
Марка: STIHL Модел: MultiProtect HS
3 вътрешни джоба за протектори, дълги протектори за кракатаПанталон, подходящ за работа с ножица за жив плет. Цвят тъмнокафяв, с три вътрешни джоба за поставяне на протектори: за краката при работа с ножица за жив плет, както и с моторна коса или храсторез и протектори за колената. Еластичният матер..
215.43лв.
Защитен панталон STIHL TriProtect FS, за работа с храсторез
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: TriProtect FS
Изработеният от дишаща материя панталон за работа с храсторез има тройно действие: предпазва работещия от удари, влага и убождане от тръни. Цвят: тъмнокафяв. Състав на лицевия плат: 65% полиестер, 35% памук, на подплатата: 100% полиестер. Отвори за проветряване с ципове отзад на бедрата. Два джоба с..
183.00лв.
Показва 1 до 12 от 52 (5 страници)