Меню
Към количката

Защитен панталон STIHL TriProtect FS, за работа с храсторез

Защитен панталон STIHL TriProtect FS, за работа с храсторез
Няма наличност
Защитен панталон STIHL TriProtect FS, за работа с храсторез
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: TriProtect FS
  • Тегло: 2.00kg
Разглеждания на продукта: 838
183.00лв.

Опции

Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Изработеният от дишаща материя панталон за работа с храсторез има тройно действие: предпазва работещия от удари, влага и убождане от тръни. Цвят: тъмнокафяв. Състав на лицевия плат: 65% полиестер, 35% памук, на подплатата: 100% полиестер. Отвори за проветряване с ципове отзад на бедрата. Два джоба с цип на хълбоците, заден джоб, джоб за метър от дясно и джоб на бедрото с отделение за мобилен телефон от ляво.

Дишаща водонепромокаема материя

Водонепромокаема и едновременно с това дишаща материя.
Дишаща материя

Благодарение на дишащата материя, от която е изработен предпазния панталон на STIHL за работа с моторна коса, излишната топлина и пот се отделят навън, като същевременно през дрехата прониква въздух отвън и така се осигурява необходимото температурно равновесие.

Защита от удар

Цялата предна част на предпазните панталони за работа с моторна коса на STIHL е защитена от специален материал, в резултат на което се смекчава действието на ударните частици.

Допълнителна защита от удар

Допълнителната защита, за която е подадена заявка за патент, може да бъде поставена в предвидения за целта вътрешен джоб. Специалната структура на материала е дишаща и разпределя ударната сила по повърхността на материала.

Защита от убождане

Изключително здравата материя предотвратява убождане от тръни.
Ластични участъци

Ластичната материя, използвана на точно определени участъци, осигурява голям комфорт при носене в зоните на движение.
Протектори за колената

В специално предвидени за целта вътрешни джобове могат да се поставят допълнително стандартни протектори за колената, които ги предпазват при работа в градината или в работилницата, както и при поставяне на плочки например.

Регулируеми отвори за проветрение

При нужда регулируемите отвори за проветрение могат да бъдат отворяни или затворяни. По този начин температурното равновесие може да се регулира индивидуално в зависимост от степента на физическото натоварване при работа и външната температура например.

Техн. данни
Модел Regular Fit

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър