Меню
Към количката

Водоструйка Husqvarna PW 460

Водоструйка Husqvarna PW 460
Няма наличност
Водоструйка Husqvarna PW 460
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: Husqvarna
  • Модел: PW 460
  • Тегло: 30.00kg
  • Гаранция: 2 Години
Разглеждания на продукта: 451
1,250.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Водоструйката Husqvarna PW 460 е предназначена за най-трудните задачи за почистване на открито. Системата за следене на налягането спомага за перфектно регулиране на потока на водата. Индукционният двигател и металната помпа осигуряват висока производителност и дълъг експлоатационен живот. Удобната алуминиева дръжка улеснява движението и транспортирането на машината. Този модел има подсилен стоманен 15 м маркуч за високо налягане и интегриран резервоар за перилни препарати, който се контролира от предния панел. Всички принадлежности, които са включени в комплекта, могат лесно да се съхраняват във вграденото хранилище за лесен достъп и по-ефективна работа. Ергономична ръкохватка, натискането на спусъка се настройва перфектно с пръстите ви което осигурява по-малко усилия и повече комфорт за вашата ръка, особено при продължителна употреба. Удобно съхранение и лесно прибиране на маркуча. Благодарение на удобното закрепване на захранващия кабел с функцията за бързо отвиване, което предотвратява заплитането на кабела, като пестите време.
Изключително издръжливата глава на помпата е изработена от месинг, което намалява риска от счупване и осигурява отлична дълготрайна работа.
Покритите с керамика бутала са професионална опция, която прави работата  още по-надеждна и удължава живота на вашата машина.
Гъвкавият маркуч за високо налягане е подсилен със стомана за допълнителна издръжливост, лесна работа и по-дълъг живот на продукта.

Техн. данни
Дължина на нагнетателния маркуч м 15
Кабел М 5
Макс. температура на подаваната вода °C 60 °C
Максимално налягане bar 160 bar
Мощност W 3300 W
Тегло кг 28.4

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър