Меню
Към количката

STIHL RMA 2 RT здрава косачка за мулчиране, без батерия и зарядно

STIHL RMA 2 RT здрава косачка за мулчиране, без батерия и зарядно
STIHL RMA 2 RT здрава косачка за мулчиране, без батерия и зарядно
 • Наличност: В наличност
 • Марка: STIHL
 • Модел: RMA 2 RT
 • Тегло: 27.00kg
Разглеждания на продукта: 667
1,059.00лв.

Косачката за мулчиране STIHL RMA 2 RT се справя без бензин и кабел: тя се задвижва посредством надеждната акумулаторна система PRO на STIHL, чиито висококачествени литиево-йонни акумулаторни батерии се използват и в професионалните уреди STIHL. Акумулаторните батерии разполагат с достатъчно енергия, за да се окосят и средно големи градински площи. Като специална косачка за мулчиране RMA 2 RT дава възможност за много бърза работа. Фино отрязаната трева в един работен ход остава на окосената площ като естествена тор. Така отпада обичайното често изпразване на коша за трева. За по-голяма ефективност при работа с тази акумулаторна косачка STIHL освен това се грижи и нейният рентабилен Eco режим. С практичните бързи връзки Quick-Fix на ръкохватката след употреба градинският уред се съхранява или транспортира безпроблемно и компактно.

Серийно оборудване

 • Ръкохватка за носене

  В корпуса e вградена една ръкохватка за носене, която улеснява товаренето на уреда и може да се използва и за закрепването му.

 • Бързи връзки Quick-Fix

  Осигуряват бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката.

 • Сгъваема ръкохватка

  Благодарение на сгъваемата ръкохватка косачките на STIHL се транспортират бързо и без усилие. Освен това така сгънати те са много компактни за съхранение.

 • Есо режим

  С активиран Есо режим оборотите на двигателя автоматично се адаптират към текущо необходимата мощност, за да се коси максимално енергийно ефективно и продължително.

 • Функция мулчиране

  Окосената трева се надробява на фини частици и се разпределя равномерно върху окосената площ като й връща обратно влагата и отнетите хранителни вещества. Едновременно с това пестите и време, тъй като отпада необходимостта от отстраняване на окосената маса.

 • Лесно движещи се колела

  Лесно движещите се колела на нашите акумулаторни косачки са много здрави и имат дълъг живот на експлоатация. За да се осигури при косене маневриране без усилие и перфектно спазване на зададената посока, те са оборудвани с тракционен и устойчив профил.

 • Настройка височината на косене по осите

  Настройката на височината става чрез регулиране по оста на задните колела и самостоятелно регулиране на предното колело. Така височината на косене може бързо и лесно да бъде адаптирана към даденостите на тревната площ и употребата.

 • Корпус от стоманена ламарина

  Здравина: Изключително устойчивата рамкова конструкция от стоманена ламарина остава в отлична форма и при тежки условия на работа. Тя се състои от три здрави метални части. Косачката реагира бързо и за това маневрирането с нея е лесно.

 • Супер удобна гумирана ръкохватка

  Осигурява много ергономично и приятно на допир държане, тъй като лостът за спирачка на двигателя се притиска перфектно зад нея.

 • Нож за мулчиране

  Със специално оформения нож за мулчиране тревата се отрязва постепенно и след това се надробява на фини частици в корпуса на косачката, които падат върху вече окосената тревна площ. По този начин тревата получава обратно влага и хранителни вещества.

 • Колесен механизъм

  Колесният механизъм улеснява преди всичко косенето на големи площи и по наклони. Някои акумулаторни косачки STIHL са оборудвани с колесен механизъм.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.


Техн. данни
Акумулаторна технология литиево-йонна PRO
Височина на косене мм 28-85
Височина на уреда см 105
Двигател, вид акумулаторна батерия, 36 V
Дължина на уреда с кош см 140
Задвижване 1 V (1 предна скорост)
Коефициент на неопределеност K м/сек² 0,7
Коефициент на неопределеност KpA dB(A) 2
Материал на корпуса стомана
Ниво на вибрации ahw м/сек² 1,4
Ниво на шума, гарантирано LWAd dB(A) 87
Ниво на шума, измерено LWA dB(A) 86,5
Скорост км/ч 4
Спиране MS (спирачка на двигателя)
Стартиране ES (електростарт)
Тегло кг 23
Функция мулчиране да, серийна
Ширина на косене см 46
Ширина на уреда см 50

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър