Меню
Към количката

STIHL GS 461 резачка за бетон, скъсява тръби, разрязва стени, прави отвори за врати и прозорци

STIHL GS 461 резачка за бетон, скъсява тръби, разрязва стени, прави отвори за врати и прозорци
STIHL GS 461 резачка за бетон, скъсява тръби, разрязва стени, прави отвори за врати и прозорци
STIHL GS 461 резачка за бетон, скъсява тръби, разрязва стени, прави отвори за врати и прозорци
STIHL GS 461 резачка за бетон, скъсява тръби, разрязва стени, прави отвори за врати и прозорци
STIHL GS 461 резачка за бетон, скъсява тръби, разрязва стени, прави отвори за врати и прозорци
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: GS 461
  • Тегло: 8.00kg
Разглеждания на продукта: 160
4,326.00лв.

Мощна резачка за камък (4,3 kW) със здрава диамантна верига за мокро рязане на строителни материали като бетон, естествен камък, канализационни тръби и тухлени стени. Оборудвана с двигател STIHL 2-MIХ и дълготрайна филтрираща система с HD2 - филтър. За охлаждане, предотвратяване на прекалено запрашаване и промиване на шината и веригата се използва вода. Подходяща за използване при саниране, ремонтни дейности и реконструиране на сгради.

Двигател 2-MIX на STIHL

Модерният двигател 2-MIX е с намалено ниво на вредни емисии и 4-канален цилиндър с принцип на продухване. В зависимост от областта на приложение разходът му на гориво, сравнен с този на двутактови двигатели STIHL с аналогична мощност, може да бъде с до 20% по-нисък. В резултат на това се отделят по-малко вредни емисии и околната среда се замърсява в по-ниска степен. Освен това този двигател се отличава и с висок въртящ момент за широк диапазон на оборотите.
 

Дълготрайна филтрираща система

HD2 филтърът е част от дълготрайната филтрираща система и осигурява ефективно филтриране и на фините частички прах. Той се почиства лесно с помощта на специалния почистващ спрей на STIHL. За почистването му може да се използва и сапунен разтвор или оцет във вода. Зад HD2 филтъра е разположен допълнителен филтър, който филтрира и най-фините частици прах и предпазва карбуратора от навлизане на прах. По този начин се удължават интервалите на сервизиране и се намалява чувствително износването на двигателя.

STIHL ElastoStart

Поради голямата компресия при запалване на двигател с вътрешно горене възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на уреда. Стартерното въже е изключително износоустойчиво.    
  

Антивибрационна система

Силните вибрации на местата, където се държат моторните уреди, могат да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При уредите, оборудвани с нея, вибрациите предавани от двигателя и работния инструмент към местата, където се държи машината, са значително намалени.

 


При запалване декомпресионният вентил пропуска част от сгъстената смес през цилиндъра, в резултат на което съпротивлението при изтегляне на стартерното въже е значително по-малко. По този начин се улеснява работещия с машината и се предпазва стартерната система на уреда.Декомпресионен вентил
Специално конструиран капак на водещото колело

Водата за промиване се отклонява към капака на водещото колело и се подава целенасочено отново към шината като по този начин цикълът се затваря.


 

Водна връзка

Водната връзка е разположена директно на уреда и е монтирана малко по-високо. Така се улеснява подаването на вода и връзката е защитена от замърсяване при поставяне на машината на земята. Подаването на вода е необходимо, за да се предотврати прекалено запрашаване по време на работа, както и за смазване и охлаждане на шината и веригата

 


Гумен предпазител

При рязане на стени корпусът на двигателя е защитен от повреда и при работа на максимална дълбочина посредством голям гумен предпазител.

 

Странично опъване на веригата

Страничното опъване на веригата заедно с обезопасената срещу изгубване гайка от външната страна улесняват смяната и допълнителното опъване на веригата.


 


Специална капачка на резервоара за гориво

Дава възможност за бързо и лесно отваряне и затваряне на резервоара за гориво без помощта на инструмент като освен това предотвратява и проникване на прах в резервоара. 

 

Диамантна верига, за рязане на камък

Благодарение на предварително заточените диамантни сегменти веригите на STIHL за мокро рязане на камък още от първия разрез имат максимална производителност при рязане. Конструкцията им с водещо звено с гърбица осигурява плавна работа почти без вибрации.
 


Шини с водно подаване

Шините имат вътрешно водно промиване, в резултат на което веригата, работната повърхност на веригата и звездочката се промиват и охлаждат. Това осигурява дълъг експлоатационен живот на шината и веригата, както и минимално напрашаване на работещия.

Техн. данни
Верига STIHL Oilomatic, тип диамантна верига
Мощност kW/к.с. 4,3/5,8
Работен обем см³ 76,5
Стъпка на веригата 3/8 "
Тегло кг 7,6
Шина, дължина cм 40

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър