Меню
Към количката

STIHL BG 86 Мощен уред за обдухване

STIHL BG 86 Мощен уред за обдухване
STIHL BG 86 Мощен уред за обдухване
STIHL BG 86 Мощен уред за обдухване
STIHL BG 86 Мощен уред за обдухване
STIHL BG 86 Мощен уред за обдухване
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: BG 86
  • Тегло: 5.00kg
Разглеждания на продукта: 844
563.00лв.

За почистване на големи площи от листа и трева, благодарение на HD2 филтъра е подходящ за използване и в силно запрашени райони. С кръгла дюза, плоска дюза, антивибрационна система на STIHL, STIHL ElastoStart, двигател 2-MIX, лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутон.

Двигател 2-MIX на STIHL

Двутактовият задвижващ механизъм с 2-МІХ-технология убеждава с висока мощност на двигателя, широк диапазон на мощността и висок въртящ момент за голяма производителност при работа. При тази технология количеството вредни емисии в изгорелите газове съответства на строгите норми за вредни емисии при моторни уреди EU II. 

Антивибрационна система STIHL

Антивибрационната система на STIHL намалява нивото на вибрациите до минимум и осигурява комфортна работа и при продължително, непрекъснато използване на уреда.

Лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутон

Лостът за газта може да бъде фиксиран във всяка желана позиция между ниски обороти и пълна газ. Кратко натискане на стоп-бутона гарантира сигурно изключване. След това уредът автоматично отново е готов за стартиране.

STIHL ElastoStart

Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на уреда. 

Управление на уреда с една ръка

Управлението на уреда е лесно и комфортно, тъй като ръката остава непрекъснато на ергономичната гумирана ръкохватка. От режим празен ход до пълна газ лостът за газта може да бъде фиксиран в желаната позиция, което е много голям плюс особено при продължителна работа с машината.

Ръчна горивоподкачваща помпа

С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора, в резултат на което при запалване на машина след дълъг период, в който тя не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже. Всички моторни уреди за поддръжка на зелени площи и всички уреди за обдухване са оборудвани с ръчна горивоподкачваща помпа. 


Техн. данни
Maкс. дебит на въздушната струя м³/ч 4) 810
Работен обем см³ 27,2
Сила на обдухване N 3) 15
Скорост на въздушната струя м/сек 89
Тегло кг 4,4

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър