Меню
Към количката

Рязане на стъкло

Рязане на стъкло

Марка: Bohle Модел: Veribor
Вендуза двойна, алуминиева за пренасяне и вдигане на различни плоскости. Модерни и високопроизводителни материали и висока устойчивост.D, мм: 120 ммМатериал на артикула: алуминийТовароносимост (кг): 45 кг..
200.00лв.
Марка: Bohle Модел: Veribor
Товароносимост (кг): 60 кгD, мм: 120 ммМатериал на артикула: алуминийВендуза двойна , алуминиева за пренасяне и вдигане на различни плоскости. Модерни и високопроизводителни материали и висока устойчивост...
164.89лв.
Марка: Bohle Модел: Veribor
Вендуза двойна , алуминиева за пренасяне и вдигане на различни плоскости. Модерни и високопроизводителни материали и висока устойчивост. D, мм: 120 ммТовароносимост (кг): 60 кгМатериал на артикула: алуминийПодходяща за стъкло, дърво, метал, пластмаса, мрамор..
137.59лв.
Марка: Bohle Модел: Veribor
Вендуза двойна ,пластмасова за пренасяне и вдигане на различни плоскости. Модерни и високопроизводителни материали и висока устойчивост. Удължените отвори при шарнирните връзки позволяват и пренасянето на извити повърхности.D, мм: 120 ммТовароносимост (кг): 35 кгМатериал на артикула: ..
219.73лв.
Марка: Bohle Модел: Veribor
Вендуза двойна ,пластмасова за пренасяне и вдигане на различни плоскости. Модерни и високопроизводителни материали и висока устойчивост.D, мм: 120 ммПодходяща за пренасяне на стъкло, мрамор, дърво, метал, пластмаса.Товароносимост (кг): 60 кгМатериал на артикула: пластмаса..
132.51лв.
Марка: Bohle Модел: Verifix
D, мм: 110 ммМатериал на артикула: алуминийВендуза за сткло ъглова Verifix® е продукт с високо качество за фиксиране при стъкло-лепене. Verifix® Pro предлага отлична защита срещу вибрации и подхлъзване - както за ъгъл и Т-образни сглобки. Точна настройка на разликата при лепене. Изключител..
664.00лв.
Марка: Bohle Модел: Verifix
D, мм: 120 ммМатериал на артикула: алуминийВендуза за стъкло ъглова Verifix® е продукт с високо качество за фиксиране при стъкло-лепене. Verifix® Pro предлага отлична защита срещу вибрации и подхлъзване - както за ъгъл и Т-образни сглобки. Точна настройка на разликата при лепене. Изключите..
690.00лв.
Марка: Bohle Модел: Veribor
Товароносимост (кг): 80 кгБрой вендузи 1 Подходящ за: Извити материали Подходящ за: Стъкло Подходящ за: Метал Подходящ за: Мрамор и керамика Подходящ за: Лакирано дърво Подходящ за: Пластмаса D, мм: 220 ммМатериал на артикула: алуминийС вендузата можете да повдигнете или пр..
544.00лв.
Марка: Bohle Модел: Veribor
Товароносимост (кг): 30 кгВендуза със сгъваем лост за повдигане на различни товари. Модела може да бъде снабден с допълнителен, уплътняващ гумен тампон, койти да повдига и леко извити или текстурирани повърхности. Освен това, при необходимост се предлагат резервни гумени тампони, доставени ..
131.88лв.
Марка: Bohle Модел: Powr-Grip
Вендуза за плоскости единична метална ф 152 мм, 32 кг Bohle Powr-Grip LJ6VHТовароносимост (кг): 32 кгD, мм: 152 ммМатериал на артикула: металВендуза за плоскости Powr-Grip® с помпа за засмукаване изработенa от метал. Модел BO 6091380 с работна част 152мм и по-висока гумена подложка е ..
417.00лв.
Марка: Bohle Модел: Veribor
С вендузата можете да повдигнете или преместите безопасно и лесно непорести материали като стъкло, метал, плочки за под, пластмасови плоскости, полиран камък и много други. Тестван по TÜV  (Немски институт за контрол на качеството) и сертифициран с GS знак. GS е съкращение от немски (Geprüfte S..
250.00лв.
Марка: Bohle Модел: Veribor
Вендуза за плоскости от серията Veribor® за пренасяне и повдигане на различни плоскости. Модерни и високопроизводителни материали и силно устойчив алуминий, ергономична и лесна за употреба пластмасова дръжка.D, мм: 120 ммПодходящ за стъкло, метал, мрамор, дърво, пластмаса.Товароносимост (кг):&n..
219.89лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)