Меню
Към количката

Metabo

Марка: Metabo Модел: BAS 318
Банцигът за дърво Metabo BAS 318 Precision WNB има две скорости на рязане (410 и 880 м/мин), което дава възможност за работа с различни материали. Наличието на балансирани гумирани маховици в конструкцията на модела гарантира равномерен ход на лентата. Водач и три стоманени ролки служат за регулиран..
1,662.00лв.
Марка: Metabo Модел: LIHD 18 V
LiHD батерии за максимална производителност и изключително дълго време с минимално генериране на температура Ultra M технология: Интелигентно управление на батерията за дълготрайни батерии с 3 годишна гаранция Патентована технология за зареждане "AIR COOLED" Постоянна електронна защита на единични к..
199.00лв.
Марка: Metabo Модел: LIHD 18 V
LiHD батерии за максимална производителност и изключително дълго време с минимално генериране на температура Ultra M технология: Интелигентно управление на батерията за дълготрайни батерии с 3 годишна гаранция Патентована технология за зареждане "AIR COOLED" Постоянна електронна защита на единични к..
484.00лв.
Марка: Metabo Модел: SB Basic
Предложението на фирма Metabo - акумулаторната бормашина/винтоверт SB Basic, е лек и компактен инструмент, предназначен за универсална употреба. Отличава се с много висок въртящ момент, издръжливост и отлична ергономичност. Практичен индикатор показва нивото на зареждане на батерията. Високият въртя..
322.00лв.
Марка: Metabo Модел: SB 18
Акумулаторната бормашина/винтоверт Metabo SB 18 LTX BL може да работи в 3 режима: пробиване, ударно пробиване и в импулсен режим. Последният режим се използва за развиване на здраво затегнати винтове и за пробиване на отверстия в гладки повърхности. Благодарение на вградената подсветка инструментът ..
531.00лв.
Марка: Metabo Модел: SB 18 LT Compact
Акумулаторната бормашина/винтоверт SB 18 LT Compact – изделие на Metabo, е предназначена за завинтване и отвинтване, пробиване с висок въртящ момент, а също и за ударно пробиване на отверстия. Инструментът се предлага с две издръжливи батерии с индикатор на заряда. Патентованата Air Cooled технологи..
578.00лв.
Марка: Metabo Модел: SB Basic
Акумулаторната бормашина/винтоверт на фирма Metabo - SB 18 LT, върши отлична работа за пробиване на отвори и завинтване на крепежни елементи. Ударният режим се прилага при пробиване на материали с висока якост. Той може да бъде деактивиран. Вградената подсветка позволява с инструмента да се работи д..
711.55лв.
Марка: Metabo Модел: SB 18 LTX BL Q
Акумулаторната бормашина/винтоверт SB 18 LTX BL Q – модел на фирма Metabo, е предназначена за пробиване, пробиване с удар, а също така е възможно и включването на импулсен режим. Това прави инструмента универсален. Широкият диапазон на въртящия момент повишава точността на работата. Литиево-йонната ..
1,282.00лв.
Марка: Metabo Модел: BEV 1300-2
Електрическата ударна бормашина BEV 1300-2, предложение на Metabo, се използва за пробиване на дупки в различни материали: дърво, метал, бетон и др. Оборудвана е с Vario-Tacho-Constamatic (VTC) - константна електроника и импулсен режим на работа, благодарение на което броят на оборотите се регулира...
474.00лв.
Марка: Metabo Модел: SBE 650
Ударната бормашина Metabo SBE 650 има мощност 650 W и въртящ момент 9 Nm. Обхватът на бързозатягащия патронник Metabo Futuro Plus е 1.5-13 мм и се се отличава с точност и надеждност, фиксира добре работния инструмент и позволява лесна и бърза смяна на свредлата. Допълнителната дръжка допринася за ко..
170.00лв.
Марка: Metabo Модел: SBE 760
Ударната електрическа бормашина Metabo SBE 760 пробива отвори в дърво, метал и бетон. Благодарение на ударния механизъм с висока честота на ударите в минута - 58 000, инструментът работи ефективно и бързо. Двускоростният редуктор ви позволява да изберете един от двата скоростни режима. Двете скорост..
312.55лв.
Марка: Metabo Модел: SRE 4351 TurboTec
Електрически виброшлайф Metabo, мощност: 350 W. Размер на плота: 114 x 229 мм. Честота на вибрациите: 8 400 - 22 000 1/min Ексцентрицитет: 2.2 мм, тегло: 2.7 кг. Окомплектовка: прахоуловител, кутия...
540.55лв.
Показва 1 до 12 от 90 (8 страници)