Меню
Към количката

Рязане на плочки

Рязане на плочки

Модел: RDP-ETC30
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Машината за плочки RDP-ETC30 намира широко при..
649.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-ETC26T
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Машината за плочки RDP-ETC26T разполага с асин..
1,299.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-ETC20
Машината за плочки RD-ETC20 разполага с асинхронен двигател, който работи на електрически принцип. Моделът намира широко приложение в строителството, за изрязване на точен размер плочки. Разполага с:Мощност на двигателя от 600WДиаметър на диска ø180mmРязане под ъгъл от 45°Дълбочина на рязане до..
169.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-ETC27
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Машината за плочки RDP-ETC27 разполага с асинх..
699.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-TC18
Машината за плочки RD-TC18 е изработена от високоустойчиви и качествени материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот. Разполага с водеща релса изработена от специално легирана стомана. Специални болтове регулират луфта между релсата, което гарантира устойчивост на дръжката при рязане..
199.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-TC02
Машината за плочки RD-TC02 е изключително лесна за транспортиране и употреба. Моделът притежава:Работен плот с дължина от 400mmРежещо колело с волфрамов карбид..
24.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-TC10
Машината за плочки RD-TC10 е изключително лесна за транспортиране и употреба. Моделът притежава:Работен плот с дължина от 400mmРежещо колело с волфрамов карбидУдобна приставка за изрязване на отвори..
69.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-TC03
Машината за плочки RD-TC03 е изключително лесна за транспортиране и употреба. Моделът притежава:Работен плот с дължина от 500mmРежещо колело с волфрамов карбид..
54.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-TC11
Машината за плочки RD-TC11 е изработена от високоустойчиви и качествени материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот. Разполага с водеща релса изработена от специално легирана стомана. Специални болтове регулират луфта между релсата, което гарантира устойчивост на дръжката при рязане..
149.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-TC12
Машината за плочки RD-TC12 е изключително лесна за транспортиране и употреба. Моделът притежава:Работен плот с дължина от 500mmРежещо колело с волфрамов карбидУдобна приставка за изрязване на отвори..
74.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-ETC25
Машината за плочки RD-ETC25 е предназначена за линейно рязане на всички видове стенни и подови плочки, керемиди, мрамор, гранит, облицовъчни материали. Машината притежава стабилна надеждна основа, подвижен резервоар за вода с голям капацитет и лесно изпразване. Разполага и с голям, плъзгащ се р..
139.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-TC13
Машината за плочки RD-TC13 е изключително лесна за транспортиране и употреба. Моделът притежава:Работен плот с дължина от 600mmРежещо колело с волфрамов карбидУдобна приставка за изрязване на отвори..
79.98лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)