Меню
Към количката

Саблени триони

Саблени триони

Акумулаторен градински трион - SOLO POWER X-CHANGE Einhell GE-GS 18 LI Акумулаторен градински трион - SOLO POWER X-CHANGE Einhell GE-GS 18 LI
-12 %
Марка: Einhell Модел: GE-GS 18 LI
Лесна смяна на ножовете без инструменти● Сменяем фиксатор за лесно разряне на клони● Мека ръкохватка за удобна работа и перфектно задържане● Висококачествен режещ нож произведен в Швейцария● Без батерия или зарядно устройство..
114.99лв. 129.99лв.
Марка: Makita Модел: JR001GM201
Ножовката JR001G е ефективна и издръжлива безчетковa акумулаторна ножовка за безискрово рязане на метал и работа по разрушаване за професионална употреба. Машината разполага с възможност за избор на две различни настройки на скоростта. Има дължина на хода 32 мм и променливи обороти 0-3000 об/мин кон..
1,730.00лв.
Марка: Einhell Модел: TE-AP 750 E
Саблен трион TE-AP 750 E с мощност 750 W осигурява прецизно рязане в дърво, пластмаса и стомана. Дълбочината на рязане в дърво е 150 мм, а в стомана 10 м. Ножът на триона може да се използва оптимално с регулируема обувка без инструменти. Електрониката със скорост на хода позволява да се р..
129.99лв.
Марка: Bosch Модел: GSG 300
Електрическият трион Bosch GSG 300 е професионален инструмент за рязане на пенопласт, гумирани и влакнести материали с точност до 1 мм. Специалната форма на корпуса е удобна и за работещи с лявата ръка. Ниското ниво на шум и вибрации се дължи на насрещния ход на ножа. Дълбочина на рязане е до 300 мм..
1,123.07лв.
Марка: Raider Модел: RD-RS29
Сабленият трион Raider RD-RS29 е идеалният инстрмент за рязане, поради широкото си приложение в дърводелската, занаятчийската и производствената практика, качеството на работа и големия диапазон от материали, различни по твърдост дървесини, пластмаси, алуминий, стомана и др.,  за праволинейно и..
99.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-RS32
Моделът RD-RS32 има механизъм, улесняващ закрепването и замяната на ножа, което е със стандартен за този вид машини опашка. Ходът на ножа е с възвратно-постъпателно движение. Машината разполага и с регулиране на скоростта, допринасяща за рязане на деликатни материали...
109.00лв.
Трион саблевиден Li-ion 12V 1.5Ah куфар Raider RD-RS31 Трион саблевиден Li-ion 12V 1.5Ah куфар Raider RD-RS31
-5 %
Марка: Raider Модел: RD-RS31
Сабленият трион Raider RD-RS31 е идеалният инстрмент за рязане, поради широкото си приложение в дърводелската, занаятчийската и производствената практика, качеството на работа и големия диапазон от материали, различни по твърдост дървесини, пластмаси, алуминий, стомана и др.,  прави триона изкл..
123.00лв. 129.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-RSL01
Благодарение на универсалното си приложение, акумулаторните инструменти Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Тези инструменти имат голяма мобилност и ергономичен дизайн, което създава максимално удобство и продуктивност.Ак..
79.98лв.
Марка: Raider Модел: RDI-RS30
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задов..
189.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-RS28
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция.Моделът RDP-RS28 има механизъм, улесняващ закрепването и замяната на ножа, което е със стандартен за този вид машини опашка. Ходът на ножа е с възвратно-постъпателно движен..
119.00лв.
Марка: Metabo Модел: PowerMaxx ASE
Акумулаторният саблен трион Metabo Powermaxx ASE 1 се използва за работа с различни материали: дърво, гипскартон, тръби, изолационни панели и др. Гумираната ръкохватката с меко покритие е за удобна работа с инструмента. Системата Quick осигурява бърза смяна на режещите листове и ножове. Благодарение..
322.00лв.
Марка: Makita Модел: JR103DZ
Сабленият трион Makita JR103DZ е компактен и лек инструмент със спирачка на двигателя за сигурност при работа и с регулиране на скоростта. Дълбочината на рязане в дърво и метал е до 50 мм. Ножовката реже и метални тръби до 50 мм. Двата превключвателя осигуряват удобно управление на инструмента - мож..
246.00лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)