Меню
Към количката

Рязане на дърво

Рязане на дърво

Марка: Raider Модел: RD-BSW18
Банциг Raider RD-BSW18 е идеален избор, ако желаете рязането да е прецизно и оформянето на дървения материал да става в перфекната форма и размер. Моделът RD-BSW18 се характеризира с тих мотор, плавно движение на лентата, което допринася за високата прецизност и качество на сряза. Благодарение на ма..
309.00лв.
Марка: Makita Модел: LB1200F
Банцигът на Makita - LB1200F, е отлично средство за ефективна обработка на дърво - дъски, дебели греди и някои видове метал. Еднакво успешно реже по права линия и под ъгъл. Ако използвате специални ленти, устройството може да реже и метал. Блокираща система предотвратява случайно задействане на лент..
1,614.00лв.
Марка: Metabo Модел: BAS 318
Банцигът за дърво Metabo BAS 318 Precision WNB има две скорости на рязане (410 и 880 м/мин), което дава възможност за работа с различни материали. Наличието на балансирани гумирани маховици в конструкцията на модела гарантира равномерен ход на лентата. Водач и три стоманени ролки служат за регулиран..
1,662.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-SS16J
Машината за изрязване на орнаменти RD-SS16J е предназначена за прецизна работа с материали от дърво, пластмаса, алуминий и плексиглас. Разполага с конектор, позволяващ свързване към прахосмукачка и предпазен щит, предпазващ от прах и стружки...
189.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-CWM01
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция.Моделът RDP-CWM01 съчетава в себе си, няколко типа машини. Тя може:Да реже като циркулярен трионДа рендосва като абрихтДа пробива отвори като бормашинаДа издълбава с фрези ..
1,599.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-LGS01T
Машина за цепене на дърва Raider RD-LGS01T e ценен и необходим помощник за възрастни хора и жени. Позволява безпроблемна работа в мазе или на друго ограничено пространство, където размахването на брадва е невъзможно или неудобно. И най-важното – работата с машината е щадяща човешкото тяло ..
699.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-ER07
Оберфрезата RD-ER07 включва в себе си:Открояваща ергономична конструкцияПрозрачен предпазител, предпазващ от летящи стърготиниМощен двигателБезстепенно регулиране на дълбочината на рязанеЕлектронно регулиране на оборотитеЗаключване на шпиндела за лесна смяна на режещият инструмент..
89.98лв.
Марка: Raider Модел: RDP-ER13
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Оберфрезите от гамата Raider Pro намират разнообразни приложения. Техният спектър се простира от точно фрезоване на канали, ръбове и профилно фрезоване до фрезоване на над..
119.00лв.
Марка: Raider Модел: RDI-ER14
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задов..
319.00лв.
Марка: Bosch Модел: GMF 1600 CE
Универсалната ръчна оберфреза Bosch GMF 1600 CE комбинира потапящи и копирни машини. Инструментът се справя с цялото разнообразие от фрезови операции. Използва се например при монтаж на изложбени зали, на кухни и производство на мебели. Двигателят с мощност 1600 W осигурява висока производителност. ..
1,241.68лв.
Марка: Makita Модел: MT M3600
Максималната дълбочина на обработка с ръчната оберфреза Makita M3600 е 60 мм. За повтарящи се операции са предвидени 3 позиции на дълбочината на фрезоване, които се задават предварително. Двигателят с мощност 1650 W осигурява висока производителност. Възможността за включване към прахосмукачка ви по..
292.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DCW604P2
Комбинираната ръчна оберфреза DeWALT DCW604P2 се отличава с компактни размери и малко тегло. Захранва се с 18 V батерия и работи със скорост 16 000-25 500 об./мин. Благодарение на двойната LED подсветка инструментът може да се използва дори при слаба осветеност. Регулируемата скорост позволява изпъл..
1,310.00лв.
Показва 1 до 12 от 61 (6 страници)