Меню
Към количката

Рязане на дърво

Рязане на дърво

Марка: Raider Модел: RD-BSW18
Моделът RD-BSW18 се характеризира с тих мотор, плавно движение на лентата и висока прецизност и качество на сряза. Притежава висока стабилност, благодарение на масивната ламаринена конструкция. Изключително лесно може да се регулира височината на рязане, както и самата смяна на банциговата..
249.00лв.
Марка: Metabo Модел: BAS 318
Банцигът за дърво Metabo BAS 318 Precision WNB има две скорости на рязане (410 и 880 м/мин), което дава възможност за работа с различни материали. Наличието на балансирани гумирани маховици в конструкцията на модела гарантира равномерен ход на лентата. Водач и три стоманени ролки служат за регулиран..
1,568.00лв.
Марка: Makita Модел: LB1200F
Банциг за дърво Makita LB1200FБанцигът на Makita - LB1200F, е отлично средство за ефективна обработка на дърво - дъски, дебели греди и някои видове метал. Еднакво успешно реже по права линия и под ъгъл. Ако използвате специални ленти, устройството може да реже и метал. Блокираща система предотвратяв..
1,614.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-SS16J
Машината за изрязване на орнаменти RD-SS16J е предназначена за прецизна работа с материали от дърво, пластмаса, алуминий и плексиглас. Разполага с конектор, позволяващ свързване към прахосмукачка и предпазен щит, предпазващ от прах и стружки...
189.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-CWM01
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция.Моделът RDP-CWM01 съчетава в себе си, няколко типа машини. Тя може:Да реже като циркулярен трионДа рендосва като абрихтДа пробива отвори като бормашинаДа издълбава с фрези ..
1,299.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-LGS01T
Машина за цепене на дърва Raider RD-LGS01T e ценен и необходим помощник за възрастни хора и жени. Позволява безпроблемна работа в мазе или на друго ограничено пространство, където размахването на брадва е невъзможно или неудобно. И най-важното – работата с машината е щадяща човешкото тяло ..
549.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-ER07
Оберфрезата RD-ER07 включва в себе си:Открояваща ергономична конструкцияПрозрачен предпазител, предпазващ от летящи стърготиниМощен двигателБезстепенно регулиране на дълбочината на рязанеЕлектронно регулиране на оборотитеЗаключване на шпиндела за лесна смяна на режещият инструмент..
80.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-ER13
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Оберфрезите от гамата Raider Pro намират разнообразни приложения. Техният спектър се простира от точно фрезоване на канали, ръбове и профилно фрезоване до фрезоване на над..
99.00лв.
Марка: Raider Модел: RDI-ER14
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задов..
299.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DCW604P2
Комбинираната ръчна оберфреза DeWALT DCW604P2 се отличава с компактни размери и малко тегло. Захранва се с 18 V батерия и работи със скорост 16 000-25 500 об./мин. Благодарение на двойната LED подсветка инструментът може да се използва дори при слаба осветеност. Регулируемата скорост позволява изпъл..
1,235.00лв.
Модел: DW625EK
Електронното регулиране на скоростта на ръчната оберфреза DeWALT DW625EK осигурява фин срез при всички видове дървен материал, алуминий и пластмаса, защото избраната скорост се поддържа независимо от натоварването. Фрезата е с регулиране на оборотите и с плавен старт. Дълбочината на рязане се настро..
1,217.00лв.
Марка: Makita Модел: RP2300FCX
Моделът на Makita – ръчната оберфреза RP2300FCX е предназначена за обработка на мека и твърда дървесина и MДФ плоскости и пластмасови материали. Моторът с мощност 2300 W позволява плавно рязане и гарантира отлични резултати. Дълбочината на рязане се настройва с точност до 0.1 мм. Ергономичното меко ..
1,101.00лв.
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)