Меню
Към количката

Прътови триони

Прътови триони за кастрене на високи клони от земята.

Акумулаторна кастрачка за клони STIHL HTA 85
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: HTA 85
Акумулаторна кастрачка с телескопична тръба на предавателния вал за използване в овощарството и при професионална поддръжка короните на дървета. Лека и мощна, с верига 1/4" PM3 за много точно подвеждане и добра производителност при рязане, с ниско ниво на вибрации и тих режим на работа за използване..
1,098.00лв.
Марка: GARDENA Модел: TCS 720/20
Електрическа кастрачка Gardena TCS 720/20 0.72 kW, 20 см, 3/8" - телескопична кастрачка за окастрене на дървета, без да е необходимо катерене. Справя се с плътни слоеве от върховете на дърветата, благодарение на леката и тясната и накланяща се режеща глава. Дръжката е лека и дълга, за да достиг..
320.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-GPS01
Бензиновата сгъваема Кастрачката RD-GPS01 притежава:Висока ергономичност и стабилностКачествен корпус изграден от стоманаАлуминиева водеща тръба на основния валЦялостна дължина на машината в разпънато състояние е 2970 mmВинаги работете със смес от бензин и двутактово масло в съотношение 25:1Пре..
319.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-PS01
Електрическата кастрачка за клони Raider RD-PS01 е подходяща за употреба в градината, на вилата или на хижата. Заради ниското си тегло и добрите технически параметри, моделът е подходящ за продължителна работа, дори на трудно достъни места, а с трите променливи позиции на режещата глава и телескопич..
229.90лв.
Марка: STIHL Модел: HT 103
Професионална кастрачка за поддръжка на овощни насаждения и на короните на дървета. Лек, компактен редуктор с обезопасена срещу изгубване гайка и интегрирана маркировка за засичане на капака на водещото колело, оптимизирана производителност при рязане благодарение на веригата със стъпка 1/4" РМ3, дв..
1,315.00лв.
Марка: STIHL Модел: HT 133
Кастрачка с отлично тегло за единица мощност за мощно рязане на клони в овощарството и при професионална поддръжка на короните на дървета. Лек, компактен редуктор с обезопасена срещу загубване гайка и интегрирана на капака на водещото колело маркировка за определяне на посоката, максимална производи..
1,515.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 530iP4
Батерийният трион за професионалисти е с дълъг обхват от 4м. Максимална производителност и издръжливост с ниско тегло, отлична ергономичност и тиха работа за използване на всяко място по всяко време на деня.Save ™Изберете между нормален или savE ™ режим, в зависимост от условията, за максимална мощн..
1,105.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 530iPT5
Телескопичен акумулаторен трион за професионалисти, с 5м телескопичен обсег и изпълнение, което надвишава бензиновите еквиваленти. Максимална производителност и издръжливост с ниско тегло, отлична ергономичност и тиха работа за използване на всяко място по всяко време на деня...
1,315.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 536LiP4
Лек прътов акумулаторен трион за професионална употреба с дължина на обсег 4 метра с производителност, която превъзхожда тази на еквивалентни машини с моторен двигател. Проектиран за максимална производителност и издръжливост. Този трион е изключително ергономичен и тих, което го прави идеален за уп..
1,035.00лв.
Професионален акумулаторен прътов трион HUSQVARNA 536LiPT5, без батерия и зарядно
Няма наличност
Марка: Husqvarna Модел: 536LiPT5
Прътов акумулаторен трион с телескопична тръба за професионална употреба с дължина на обсег 5 метра и производителност, която превъзхожда тази на еквивалентни машини с моторен двигател. Лекотата, отличната ергономичност и ниските нива на шум правят този професионален прътов акумулаторен трион идеале..
1,190.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 536LiPX
Лек и лек акумулатор, работещ с батерии, с истински професионален дизайн. Предлага висока скорост на веригата плюс баланс, лекота и ниска вибрация за лесна, прецизна работа без шум и директни емисии. Професионалното захранване с 536LiPX е специално пригодено за неравномерни и гъсти терени, където е ..
0.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 525P4S
Проектиран за професионалисти, с отлична ергономия и превъзходен баланс, прътовият трион Husqvarna 525P4S ще ви помогне да избегнете работата в неудобна и изморителна позиция. Двигателят X-Torq® осигурява мигновено ускорение, висок въртящ момент, ниски емисии и икономичен разход на гориво...
1,229.00лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)