Меню
Към количката

Електрически резачки

Електрически резачки за дърва.
Марка: Husqvarna Модел: 420EL
Високопроизводителен електрически трион с подобрен дизайн, изключителна маневреност и отлична ергономия. С впечатляващи мощност и обороти, моделът е подходящ както за лични цели, така и за професионални дейности...
499.00лв.
Марка: STIHL Модел: MSE 190 C-BQ
Комфортен, ергономично оптимизиран електрически верижен трион с устройство на STIHL за бързо опъване на веригата (B) и спирачка на веригата STIHL QuickStop Super (C-Q). Много подходящ за рязане на строителна дървесина и на дърва за огрев.Серийно оборудванеЗъбна опораСигурно и прецизно рязане: пластм..
550.00лв.
Марка: STIHL Модел: MSE 170 C-BQ
Електрическа резачка за дърва STIHL MSE 170 C-BQ лек моторен трионМного лек, ергономично оптимизиран, електрически верижен трион с устройство на STIHL за бързо опъване на веригата (B) и спирачка на веригата STIHL QuickStop Super (C-Q). Подходящ за рязане на строителна дървесина и на дърва за ог..
510.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS21
Електрическият верижен трион RD-ECS21 е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно рязан..
135.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS16X
Електрическият верижен трион RD-ECS16X е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ряза..
159.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS22
Електрическият верижен трион RD-ECS22 е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно рязан..
139.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS17X
Електрическият верижен трион RD-ECS17X е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ряза..
179.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS23
Електрическият верижен трион RD-ECS23 е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно рязан..
149.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS18X
Електрическият верижен трион RD-ECS18X е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ряза..
189.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS24
Електрическият верижен трион RD-ECS24 е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно рязан..
159.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS19
Електрическият верижен трион RD-ECS19 е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно рязане. Мо..
189.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-ECS20X
Електрическият верижен трион RD-ECS20X е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ряза..
199.98лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)