Меню
Към количката

Акумулаторни резачки

Професионални и хоби резачки с акумулаторна батерия.

Марка: BAHCO Модел: BCL132
Тази професионална акумулаторна кастрачка BAHCO BCL132 е предназначена за професионални градинари и овощари, които търсят новаторство, компактност и практичност. С ниското си тегло от 1,7кг. кастрачката се превръща в изключително практичен и удобен инструмент. Има вграден болт за опъване на веригата..
2,100.00лв.
Акумулаторна кастрачка за клони 100mm BauKraft BK-GP22 Set
Няма наличност
Марка: BauKraft Модел: BK-GP22 Set
Отлично отвеждане на топлината благодарение на вентилационните отвори, като по този начин се удължава и живота на машинатаКомпактна конструкция, която предразполага за лесно боравене на машината дори и с една ръкаСнабдена е с исококачествена режеща верига, която осигурява бързо и гладко рязанеПодход..
139.98лв.
Акумулаторна резачка 250mm SDS 3/8".050" (1.3mm) 40 20V 3Ah 1h Raider RDP-SCHS20 Set Акумулаторна резачка 250mm SDS 3/8".050" (1.3mm) 40 20V 3Ah 1h Raider RDP-SCHS20 Set
Няма наличност
Марка: Raider Модел: RDP-SCHS20 Set
Акумулаторната резачка RDP-SCHS20 е с лека конструкция и изключително удобна за кастрене или за поваляне на малки дървета. Характеризира се с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии. Резачката разполага с лост, чрез който лесно се фиксират веригата и шината. Дъ..
229.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 120i
Лек и удобен трион с литиево-йонен акумулатор, идеален за поваляне на малки дървета и за кастрене. Лесен за стартиране, с интуитивна клавиатура, а инерционната му верижна спирачка осигурява безпроблемна опериране с машината. Снабден с безчетков мотор със икономичен режим savE™ за по-дълга продължите..
824.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 120i
Лек и удобен трион с литиево-йонен акумулатор, идеален за поваляне на малки дървета и за кастрене. Лесен за стартиране, с интуитивна клавиатура, а инерционната му верижна спирачка осигурява безпроблемна опериране с машината. Снабден с безчетков мотор със икономичен режим savE™ за по-дълга продължите..
505.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 330i
Тиха, лека и изключително лесна за използване резачка. Идеална за дърводелци, овощари и други взискателни потребители. Разполага с дълготраен мотор без четка и обтегач на веригата без инструменти...
823.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 436Li
Безшумен, лек и изключително лесен за употреба акумулаторен трион, подходящ за дърводелски работилници, фермери с овощни градини и други взискателни потребители. С износоустойчив безчетков мотор и система за обтягане на веригата без инструменти. Без батерия и зарядно устройство...
780.00лв.
Акумулаторна резачка за клони 18V 100mm Bauraft BK-GP23 Set
Няма наличност
Марка: BauKraft Модел: BK-GP23 Set
Благодарение на отличния баланс на машината Bauraft BK-GP23 Set и удобно разположената ръкохватка се гарантира продължителна работа без умора в ръцете на оператора. Машината разполага с шина от 10 сантиметра и 3800 оборота в минута което я прави изключително подходяща за подрязване на дърв..
99.98лв.
Акумулаторна резачка за клони STIHL GTA 26, комплект с батерия AS 2 и зарядно AL 1 Акумулаторна резачка за клони STIHL GTA 26, комплект с батерия AS 2 и зарядно AL 1
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: GTA 26
Многостранно приложима акумулаторна резачка за клони за подрязване на дървета и храсти, за надробяване на отрязан растителен материал и за строителство с дървесина. С режеща верига 1/4" PM3 за мощно рязане с висока производителност. Не хлъзгаща се ръкохватка за управление за перфектна ергономичност...
349.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-SPS20 Set
Акумулаторната кастрачка за клони RDP-SPS20 е подходяща за рязане на високи клони. Телескопичната дръжка, Ви позволява да достигнете трудно достъпни места лесно и удобно, без да е необходимо да използвате стълба.Акумулаторната кастрачка за клони RDP-SPS20 е подходяща за рязане на високи клони. Телес..
249.00лв.
Марка: STIHL Модел: MSA 120 C-B
Лек акумулаторен трион за поддръжка на двора и градината и за извършване на обикновени занаятчийски дейности. Гумирана ръкохватка, бърза и комфортна смяна на веригата благодарение на устройството на STIHL за бързо опъване на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, резервоар за масло с прозра..
700.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 540i XP
Husqvarna 540i XP е мощна и ефективна моторна резачка с батерия, еквивалентна на бензинов трион с 40 кубика, когато е оборудвана с батерия BLi300. Той е идеален за премахване на малки и средни дървета, където се нуждаете от гладки и ефективни срязове. Предназначена е за професионално ориентирани пот..
1,308.00лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)