Меню
Към количката

Електрически винтоверти

Електрически винтоверти

Марка: Raider Модел: RD-CDD03
Електрическият винтоверт Raider RD-CDD03 разполага с:Две скорости на работен режимКомпактен размер и ергономичен дизайнСкорости на въртящия момент 16+1Захранващ кабел с дължина 10 mДиаметър на пробиване в дърво 16mmДиаметър на пробиване в стомана 10mmРегулируеми обороти чрез промяна на силата н..
70.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-CDD02
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлага..
67.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-CDD08
Електрическият винтоверт Raider RD-CDD08 разполага с:Две скорости на работен режимОтлично управление при пробиване или завиванеРегулируеми обороти чрез промяна на силата на натиск върху пусковия прекъсвач..
45.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-CDD04
Електрическият винтоверт Raider RD-CDD04 разполага с:Компактен размер и ергономичен дизайнСкорости на въртящия момент 16+1Захранващ кабел с дължина 6 mДиаметър на пробиване в дърво 20mmДиаметър на пробиване в стомана 10mmРегулируеми обороти чрез промяна на силата на натиск върху пусковия прекъс..
47.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-CDD07
Електрическият винтоверт Raider RD-CDD07 разполага с:Компактен размер и ергономичен дизайнОтлично управление при пробиване или завиване..
40.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-CDD06
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлага..
50.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DW274
Електрическият винтоверт на DeWALT - DW 274 K, е предназначен за затягане на различни крепежни елементи. Този модел се използва от монтажници за закрепване на гипсокартон към дървени и метални конструкции. Системата за въздушно охлаждане предотвратява прегряването на инструмента. Регулаторът за дълб..
297.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DW268K
Моделът на DeWALT - DW268K, е лек и компактен електрически винтоверт, който е подходящ за завинтване в дърво, пластмаса и метал. Регулируемият въртящ момент е до 26 Nm. Лекото тегло, ръкохватката с меки вложки и разширение в основата осигуряват комфорта и удобството на оператора. Инструментът е снаб..
531.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DW269K
Електрическият винтоверт DeWALT DW 269 K е предназначен за затягане на крепежни елементи в дърво, пластмаса и метал. Регулирането на въртящия момент от 4 до 42 Nm ви позволява да го настроите за всеки материал и диаметър на винтовете. Малката тежест и малките размери на инструмента улесняват продълж..
518.00лв.
Марка: Makita Модел: FS6300R
Професионалният електрически винтоверт FS6300R, модел на Makita, е надежден инструмент със здрав алуминиев корпус. Изключително подходящ е за работа с плоскости от гипсокартон. Новост е превключвателната система за дълбок тласък. Бутонът за включване е голям и удобен, а превключвателят за десен/ляв ..
350.00лв.
Марка: Makita Модел: DF0300
Електрическият винтоверт Makita DF0300, който е с компактен дизайн и къса обща дължина, се използва за затягане на крепежни елементи и за пробиване на отвори. Той има два режима на работа: високоскоростен за бързо пробиване и режим с ниска скорост за тежки приложения, изискващи голям въртящ момент. ..
165.00лв.
Марка: Makita Модел: FS2300
Професионалният електрически винтоверт FS2300 – модел на Makita, е с мощност 570 W и 4-метров захранващ кабел, с подобрена защита срещу пречупване и прекъсване. Инструментът е оборудван с електронно регулиране на скоростта. Издържа на големи натоварвания, а системата за ограничаване на дълбочината с..
341.00лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)