Меню
Към количката

Свредели

Бензинови свредели за засаждане на дървета и пробиване на дупки в тях :)

Марка: Raider Модел: RD-EA01
Моторният свредел RD-EA01 намира широко приложение в селското стопанство, както и за пробиване на дупки за огради. Характеризира се със здрава и надеждна конструкция. Предлага се без свредло.Мощност на двутактовият двигател от 2.2hpРезервоар с вместимост от 1.2 LМаксимална дълбочина на обработк..
299.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-EA02
Моторният свредел RD-EA02 намира широко приложение в селското стопанство, както и за пробиване на дупки за огради. Характеризира се със здрава и надеждна конструкция.Мощност на двутактовият двигател от 2.2hpРезервоар с вместимост от 1.2 L..
319.98лв.
Марка: STIHL Модел: BT 45
Ръчен пробивен уред с мощен бензинов двигател. Със самозаключващ се автоматичен патронник и двустепенна предавателна кутия плюс задна скорост за освобождаване на заклещено свредло. Комфортно и безопасно стартиране без завъртане на свредлото при работа на празен ход.2-степенeн редукторДвустепенният р..
906.00лв.
Марка: STIHL Модел: BT 45
Ръчен пробивен уред с мощен бензинов двигател и свредло за засаждане на растения. Със специална ръкохватка и съединителна муфа, 2-степенна скоростна кутия плюс 1 задна скорост за освобождаване на заклещено свредло. Безопасно стартиране, без завъртане на свредлото при работа на празен ход.2-степенeн ..
950.00лв.
Марка: STIHL Модел: BT 360
Здрав свредел, управляван от двама души, с допълнителен прекъсвач за втория човек. Сгъваемата рама е със здраво, гумирано покритие. За STIHL BT 360 се предлага и богат асортимент свредла с различни диаметри, подходящи за многостранна употреба.Дълготрайна филтрираща системаЗаедно с вградения в карбур..
3,999.00лв.
Марка: STIHL Модел: BT 131
Комфортен свредел, управляван от един човек, за издълбаване на дупки в почвата с диаметър до 300 мм. Мощен двигател 4-MIX® на STIHL с голям резервоар за гориво. Антивибрационна рама с ръкохватки и ръкохватка за управление със стоп-бутон. С блокировка на свредлото STIHL QuickStop, която при заклинван..
1,505.00лв.
Марка: Makita Модел: BBA520
Свредел за пробиване на земя моторен Makita BBA520Моторният свредел на Makita BBA 520 е проектиран за пробиване на отвори за оградни колове, стълбове или за засаждане на дървета. Оборудван е с надежден 2-тактов двигател с мощност 1980 W, 2.7 к.с. и обем 51.7 см3, и автоматичен центробежен съединител..
949.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)