Меню
Към количката

Водоструйки

Професионални и хоби водоструйки за дома и градината.

Марка: STIHL Модел: RE 232
Най-леката водоструйка от професионален клас в асортимента на STIHL. Ергономично професионално устройство за пръскане на STIHL, 10 метров маркуч за високо налягане със стоманена обшивка, външно засмукване и дозиране на почистващи препарати, фиксиране на захранващия кабел, практичен държач за пистоле..
1,744.00лв.
Марка: STIHL Модел: RE 163 PLUS
Водоструйка с вградена макара с маркуч и плосък маркуч с касетка, които правят работата по-комфортна. Износоустойчивите бутала с керамично покритие заедно с месинговата глава на помпата осигуряват дълъг експлоатационен живот на помпата.Серийно оборудванеБутала с керамично покритиеБлагодарение на изн..
1,303.00лв.
Водоструйка 135 bar с вградена макара с маркуч за високо налягане STIHL RE 129 PLUS Водоструйка 135 bar с вградена макара с маркуч за високо налягане STIHL RE 129 PLUS
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: RE 129 PLUS
Водоструйка с висока ефективност при почистване и максимален комфорт. Макара с маркуч за високо налягане с допълнителна функция за навиване, 9 м маркуч за високо налягане със стоманена обшивка, държачи за допълнителни принадлежности като регулируема четка за пране и текстилен плосък маркуч.Серийно о..
639.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HPC01
Водоструйката RD-HPC01 разполага с ергономична ръкохватка и колела за добра мобилност. Безпроблемно отмиване на мръсни повърхности. Моделът разполага с:Помпа за високо налягане изработена от металАвтоматична система против претоварванеМаркуч за високо наляганеНакрайник за пистолет на водоструйк..
199.90лв.
Марка: Raider Модел: RD-HPC05
Водоструйката RD-HPC05 разполага с ергономична ръкохватка и колела за добра мобилност. Безпроблемно отмиване на мръсни повърхности. Моделът разполага с:Easy Click- за лесно и удобно съхранение на аксесоаритеQuick Connect- за лесно и бързо прикачване на маркучаВъзможност за захранване и от конте..
169.90лв.
Марка: Raider Модел: RD-HPC02
Водоструйката RD-HPC02 разполага с ергономична ръкохватка и колела за добра мобилност. Безпроблемно отмиване на мръсни повърхности. Моделът разполага с:Помпа за високо налягане изработена от металМакара за безпроблемно съхранение на захранващия кабелМаркуч за високо наляганеНакрайник за пистоле..
299.99лв.
Марка: Raider Модел: RD-HPC07
Водоструйката RD-HPC07 разполага с ергономична ръкохватка и колела за добра мобилност. Безпроблемно отмиване на мръсни повърхности. Моделът разполага с:Easy Click- за лесно и удобно съхранение на аксесоаритеQuick Connect- за лесно и бързо прикачване на маркучаМоделът може да бъде захранен с вод..
359.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HPC08
Водоструйката RD-HPC08 разполага с ергономична ръкохватка и колела за добра мобилност. Безпроблемно отмиване на мръсни повърхности. Моделът разполага с:Easy Click- за лесно и удобно съхранение на аксесоаритеQuick Connect- за лесно и бързо прикачване на маркучаМоделът може да бъде захранен с вод..
519.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 125
Помпата е изработена от метал, за да се сведе до минимум рискът от счупване и да се даде дълъг живот на вашия продукт. Удобно и ефективно съхранение на маркуча с лесно навиване. Добавеният комфорт и удобството за използване благодарение на гъвкавия маркуч, който не се заплита. Устройството за пръска..
309.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 235
Водоструйка Husqvarna PW 235 е с мощност 1800 W . Две въртящи се функции за настройка на дюзата и бърза връзка . Макарата на маркуча и захранващия кабел се съхраняват на машината . Металната помпа осигурява надеждна работа . Дистанционно управление улеснява контрола на налягането по време на работа ..
387.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 235R
Водоструйка Husqvarna PW 235R е най-компактната от серията AED, предлагаща висока производителност при почистване на дворното място и градинско оборудване. Безжичната настройка на необходимото налягане опростява работата, тъй като не е необходимо да правите настройки на машината или на дюзата. Този ..
489.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 345C
Водоструйка Husqvarna PW 345C разполага с две въртящи се функции за настройка на дюзата и бърза връзка.  Укрепен дизайн с метална помпа и големи колела. Шарнирно съединение, дълъг маркуч и бърза връзка...
566.00лв.
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)