Меню
Към количката

Механичка метла за професионална употреба STIHL KG 770

Механичка метла за професионална употреба STIHL KG 770
Механичка метла за професионална употреба STIHL KG 770
Механичка метла за професионална употреба STIHL KG 770
Механичка метла за професионална употреба STIHL KG 770
Механичка метла за професионална употреба STIHL KG 770
Механичка метла за професионална употреба STIHL KG 770
Механичка метла за професионална употреба STIHL KG 770
 • Наличност: В наличност
 • Марка: STIHL
 • Модел: KG 770
 • Тегло: 15.00kg
Разглеждания на продукта: 840
829.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Високопроизводителна механична метла за почистване на павирани площи до ок. 1500 кв.м. Почистващата система STIHL MultiClean PLUS (с две плоски и една ролкова метла) дава възможност за почистване на различни видове отпадъци. Четките отстрани гарантират оптимален резултат при почистване и до стени, бордюри или на ъгли. Големият контейнер за боклук с вместимост 50 л се изпразва много лесно. Космите на четките са изработени от износоустойчив найлон и имат 4 години гаранция. Много подходяща за почистване и на закрити площи, напр. гаражи или складови помещения.

Серийно оборудване

 • STIHL MultiClean PLUS

  Тази почистваща система дава възможност за събиране на различни видове отпадъци. Две плоски метли ги поемат и ги отвеждат към разположения отзад контейнер, така че да не остават под уреда. Допълнителният валяк поема и фините прахови частици. Четките отстрани дават възможност за почистване до стени или покрай бордюри.

 • Централна настройка на височината

  Централната настройка на височината осигурява оптимално адаптиране на механичната метла към различни видове терени или отпадъци. Освен това тя дава възможност за допълнително регулиране височината на четките. В резултат на това през целия експлоатационен живот на четките постигате оптимален резултат при метене.

 • Четки със здрави косми

  Космите на четките от износоустойчив полиамид имат много дълъг експлоатационен живот. В резултат на специалната им подредба те поемат безпроблемно и полепнали по земята отпадъци като мокра шума например. STIHL им дава 4 години гаранция срещу износване.

 • Контейнер за отпадъци

  В резултат на големия капацитет и високия ръб на контейнера може да бъде поето голямо количество отпадъци. През ръкохватката контейнера се задържа надеждно от рамата. Ето защо е невъзможно неволното му изпадане особено при транспортиране. (подобно на снимката)

 • Директни предавки с предпазни капачки

  Чрез директното силово предаване на редуктора се постига значително по-висок коефициент на полезно действие в сравнение с машините с ремъчна предавка, в резултат на което механичната метла се бута по-лесно. При движение назад плоските метли се въртят навътре като по този начин се предотвратява изхвърляне на отпадъци навън. Редукторите на плоските метли са оборудвани допълнително с предпазни капачки, което ги защитава оптимално от замърсяване, напрашаване или намокряне.

 • Периферна уплътнителна лента

  Периферната уплътнителна лента задържа завихрените прахови частици. В комбинация с въздушните филтри при метене на фин материал се отделя минимално количество прах.

 • Въздушен филтър

  Двата въздушни филтъра от пенопласт заедно с интелигентния въздухопровод задържат прахообразните частици, в резултат на което при метене на фин материал навън прониква значително по-малко прах. Двата филтърни елемента се почистват лесно - необходимо е само да се извадят и да се измият.

 • Устройство за притискане на четките

  При метене покрай бордюри или по краищата на площи устройството за притискане на четките може да бъде натиснато надолу, в резултат на което се постига още по-добър резултат при метене.

 • Ергономична ръкохватка

  Благодарение на ергономичната ръкохватка механичната метла се бута с минимално усилие. Чрез въртене тя се напасва бързо към потребители с различен ръст. Освен това може да се свали лесно за транспортиране на уреда.


Техн. данни
За почистване на площи до ок. м² 1 500
Капацитет на контейнера за отпадъци л 50
Работна ширина мм 770
Тегло кг 13

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър