Меню
Към количката

Почистване

Почистване с водоструйки, прахосмукачки и обдухващи уреди.

Марка: Husqvarna Модел: 540iBX
Духалка HUSQVARNA 540iBX е акумулаторна духалка за лесно и ефективно почистване на окапалите листа във Вашите градински площи. Мощта си градинска духалка 540iBX получава от 36 V Li-Ion акумулатор. Максималната скорост на въздушния поток, възпроизвеждан от акумулаторна метла HUSQVARNA, достига 184 ки..
1,035.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 120iB
Husqvarna 120iB е лека и лесена за използване духалка за листа с батерии за малки и средни градини. Удобен, лесен старт, бързо ускорение, ниско тегло и три режима за гъвкава работа. Компактният дизайн, мекото захващане, ниското тегло и перфектният баланс ще ви позволят да работите ефективно, като съ..
483.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 120iB
Husqvarna 120iB е лека и лесена за използване духалка за листа с батерии за малки и средни градини. Удобен, лесен старт, бързо ускорение, ниско тегло и три режима за гъвкава работа. Компактният дизайн, мекото захващане, ниското тегло и перфектният баланс ще ви позволят да работите ефективно, като съ..
761.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 320iB
Акумулаторна метла Husqvarna 320iB. Лека, лесна за използване и тиха метла. Лесното натискане на клавиатурата стартира машината незабавно по всяко време, а круиз контролът означава пълен фокус върху издухването на листа и отломки. Също така има режим на усилване, който ви дава повече мощ, когато е н..
762.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 436LiB
Акумулаторна духалка 436LiB HUSQVARNA е първокласна техника за лесно и бързо измитане на листа, пясък и растителни отпадъци, която се захранва от качествена литиево- йонна батерия с мощност от 36 волта и време за работа от 26 минути с едно зареждане. Духалката има максимален въздушен поток от 10.8 м..
720.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 525iB
Акумулаторна метла Husqvarna 525iB. Добре балансирана, удобена и ефективна професионална метла. Ниското ниво на шум на машината ви позволява да работите в повечето публични места. Лесното натискане на клавиатурата стартира машината незабавно по всяко време, а круиз контролът означава пълен фокус вър..
870.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 530iBX
Акумулаторна метла Husqvarna 530iBX. Задвижвана от мощната батерия на Husqvarna BLi, ръчната акумулаторна метла 530iBX е с ниско тегло, но с голяма мощ при всички метеорологични характеристики (IPX4). Пълен набор от интелигентни функции, включително интуитивна клавиатура, оптимизирана ергономичност,..
1,112.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 550iBTX
Акумулаторна метла Husqvarna 550iBTX. Мощна, добре балансирана и ергономична гръбна акумулаторна метла с впечатляваща сила на издухване(21N) за професионална употреба. Ниските вибрации и ниският шум правят възможна работата по-лека и в продължение на по-дълги периоди, дори в чувствителни на звук мес..
1,185.00лв.
Марка: STIHL Модел: BGA 45
Удобен акумулаторен уред за обдухване за почистване на малки площи в двора и градината. Кръгла дюза, вградена акумулаторна батерия с индикатор за нивото на зареждане, тегло с батерията 2,0 кг. Време на зареждане на акумулаторната батерия 210 мин/300 мин (80 %/100 %).Серийно оборудванеАктивиращ ключУ..
255.00лв.
Акумулаторна духалка за листа STIHL BGA 56 Акумулаторна духалка за листа STIHL BGA 56
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: BGA 56
С практичния уред за обдухване BGA 56 от серията на акумулаторната система COMPACT отстранявате шума, окосена трева или други растителни замърсявания от тревната си площ, двора и пътеките. Перфектно балансираният BGA 56 е тих и се управлява интуитивно. Тръбата за обдухване с регулируема дължина се н..
262.00лв.
Акумулаторна духалка за листа STIHL BGA 85 Акумулаторна духалка за листа STIHL BGA 85
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: BGA 85
Много лесен и удобен за управление и обслужване акумулаторен уред за обдухване. С кръгла дюза, гумирана ръкохватка, безстепенно регулиране на оборотите, тих режим на работа. За много дълги работни интервали се препоръчва да се използва с носена на гръб акумулаторна батерия AR. Предлага се без б..
470.00лв.
Акумулаторна духалка за листа с батерия и зарядно STIHL BGA 56 Акумулаторна духалка за листа с батерия и зарядно STIHL BGA 56
Няма наличност
Марка: STIHL Модел: BGA 56
С практичния уред за обдухване STIHL BGA 56 от серията на акумулаторната система COMPACT отстранявате шума, окосена трева или други растителни замърсявания от тревната си площ, двора и пътеките. Перфектно балансираният BGA 56 е тих и се управлява интуитивно. Тръбата за обдухване с регулируема дължин..
438.00лв.
Показва 1 до 12 от 138 (12 страници)