Меню
Към количката

Моторни коси и храсторези

Професионални моторни коси и храсторези за малки и големи градински и горски площи.

Марка: Makita Модел: EM2600U
Коса бензинова моторна ръчна 2-тактова Makita EM2600UМоделът на Makita - бензиновата моторна коса EM2600U, е подходящ за използване в дворове или вилни зони за косене на трева и подрязване на малки храсти. Той е оборудван с 2-тактов двигател с 1.2 к.с. Като работен елемент може да се постави тримерн..
474.00лв.
Марка: Makita Модел: RBC2100
Коса бензинова моторна ръчна 2-тактова Makita RBC2100Бензиновата моторна коса на Makita RBC2100 е подходяща за полупрофесионалисти, за премахване не само на твърда суха растителност, но и за рязане на младите издънки на храсти в трудно достъпни и тесни места. С този тример крайният резултат е равном..
664.00лв.
Марка: Makita Модел: EBH252U
Коса бензинова моторна ръчна 4-тактова Makita EBH252UМоторната бензинова коса на Makita EBH 252 U е предназначена за косене на високи треви и плевели. Оборудвана е с екологичен 4-тактов двигател, който се характеризира с нисък разход на гориво и ниско ниво на шум, и с електронна система за запалване..
759.00лв.
Марка: Makita Модел: EBH253U
Коса бензинова моторна ръчна 4-тактова Makita EBH253UМоделът на Makita – моторната бензинова коса EBH253U, е предназначен за обработка на големи площи. Гумените подложки на дръжката са удобни за хващане и намаляват нивото на вибрациите. С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин ..
854.00лв.
Марка: Makita Модел: EBH341U
Коса бензинова моторна ръчна 4-тактова Makita EBH341UПрофесионалната бензинова коса EBH341U – модел на Makita, се отличава със следните предимства: прав вал, тих и мощен четиритактов двигател с ниски емисии на отработени газове; горивна помпа за бързо стартиране на двигателя, ниска вибрация. Използв..
1,044.00лв.
Марка: Makita Модел: EM4351UH
Коса бензинова моторна ръчна тип храсторез 4-тактова Makita EM4351UHБензиновата моторна коса/тример Makita EM4351UH е подходяща за професионална употреба. Отличава се с лесен старт и ниско ниво на отработени газове. Снабдена е с антивибрационна система и велосипеден тип дръжка за по-удобна работа. Д..
1,234.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-GBC08
Моторната бензинова коса RD-GBC08 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфорта ..
219.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-GBC07S
Моторната бензинова коса RD-GBC07S е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфорта..
224.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-GBC14
Моторната бензинова коса RD-GBC14 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфорта ..
209.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-GBC15
Моторната бензинова коса RD-GBC15 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфорта ..
299.98лв.
Марка: Raider Модел: RDP-GBC21
Моторната бензинова коса RDP-GBC21 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфорта..
239.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-GBC11
Моторната бензинова коса RD-GBC11 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфорта ..
369.98лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)