Меню
Към количката

Електрически коси

Електрически коси за трева.
Електрически тример Gardena SmallCut
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: Smallcut
Турботример, лекият и лесен за употреба. GARDENA SmallCut 350/23 е особено подходящ за леко подрязване в градината и за труднодостъпни места. Благодарение на работата с две ръце турботримерът може да бъде направляван лесно и безопасно. Обезопасителният ключ предпазва от случайно активиране. &nb..
89.00лв.
Електрически тример SmallCut 300 Gardena
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: Smallcut
Турботример, лекият и лесен за употреба. GARDENA SmallCut 300 е особено подходящ за леко подрязване в градината и за труднодостъпни места. Благодарение на работата с две ръце турботримерът може да бъде направляван лесно и безопасно. Обезопасителният ключ предпазва от случайно активиране.Кабелният во..
75.00лв.
Електрически тример за трева Gardena Comfortcut
Няма наличност
Модел: Comfortcut
Изключително мощен тример Gardena 450/25 с който се работи много лесно.Особено подходящ за косене по кантовете на моравата и на по-големи и трудно достъпни зони.Благодарение на автоматичния механизъм за подаване на корда може винаги да сте сигурни, че кордата ще има правилната дължина, докато косите..
169.00лв.
Електрически тример за трева Gardena Comfortcut Plus
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: Comfortcut Plus
Лекият тример GARDENAГАРДЕНА ComfortCut Plus 500/27, с който се работи изключително лесно, е особено подходящ за косене по кантовете на моравата и на трудно достъпни зони. Неговият 500-ватов двигател е много мощен, което осигурява безкомпромисна и дълготрайна производителност. Благодарение на автома..
185.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Easycut
Турботримерът GARDENA EasyCut 400 е лек и удобен и е особено подходящ за по-дълги краища на тревни площи и труднодостъпни места. Големият бутон за включване позволява работа без усилия. Удължената и регулируема допълнителна ръкохватка позволява лесно направляване на тримера.Ръкохватката се върти и п..
160.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Powercut Plus
Коса електрическа (тример) Gardena PowerCut Plus 650/30 650W, ф 300 мм e подходяща за косене по кантовете на тревата. Масово се използва за косене на трудно достъпни и обрасли площи. Трябва да държите машината с две ръце, за по-голяма стабилност. Кабелът бива придържан от кабелният водач. Ръкох..
220.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-EBC03
Електрическата коса RD-EBC03 е подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървета, пътеки и стълби, както и на трудно достъпни зони. Разполага с:Мощен 1000W електрически двигател, осигуряващ дълготрайна и ефикасна работаЛесно и удобно носене по време на раб..
99.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-EBC02
Електрическата коса RD-EBC02 е подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървета, пътеки и стълби, както и на трудно достъпни зони. Разполага с:Мощен 1200W електрически двигател, осигуряващ дълготрайна и ефикасна работаЛесно и удобно носене по време на раб..
159.99лв.
Марка: Raider Модел: RD-EBC05
Електрическата коса RD-EBC05 е подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървета, пътеки и стълби, както и на трудно достъпни зони. Разполага с:Мощен 1200W електрически двигател, осигуряващ дълготрайна и ефикасна работаЛесно и удобно носене по време на раб..
119.99лв.
Марка: Raider Модел: RD-EBC06
Електрическата коса RD-EBC06 е подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървета, пътеки и стълби, както и на трудно достъпни зони. Разполага с:Мощен 1200W електрически двигател, осигуряващ дълготрайна и ефикасна работаЛесно и удобно носене по време на раб..
159.99лв.
Марка: Makita Модел: UR3501
Електрическата ръчна коса/тример Makita UR3501 е с извита линия на дръжката и вала, поради което е удобна за работа в труднодостъпни места, например под пейки. Ъгълът и положението на дръжката на инструмента може да се регулират в зависимост от височината и положението на тялото на потребителя. Спец..
293.00лв.
Марка: Makita Модел: UR3000
Електрическата косачка/ тример Makita UR3000 е лек и изключително удобен инструмент за поддържане на тревата на малка площ. Подходящ е за ползване в градината или личното стопанство . Възможността за промяна на ъгъла на наклон на тримерната глава прави косенето на тревата в труднодостъпни места по-л..
208.00лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)