Меню
Към количката

Електрически коси

Електрически коси за трева.
Марка: GARDENA Модел: Smallcut
Турботример, лекият и лесен за употреба. GARDENA SmallCut 350/23 е особено подходящ за леко подрязване в градината и за труднодостъпни места. Благодарение на работата с две ръце турботримерът може да бъде направляван лесно и безопасно. Обезопасителният ключ предпазва от случайно активиране. &nb..
89.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Smallcut
Турботример, лекият и лесен за употреба. GARDENA SmallCut 300 е особено подходящ за леко подрязване в градината и за труднодостъпни места. Благодарение на работата с две ръце турботримерът може да бъде направляван лесно и безопасно. Обезопасителният ключ предпазва от случайно активиране.Кабелният во..
75.00лв.
Модел: Comfortcut
Изключително мощен тример Gardena 450/25 с който се работи много лесно.Особено подходящ за косене по кантовете на моравата и на по-големи и трудно достъпни зони.Благодарение на автоматичния механизъм за подаване на корда може винаги да сте сигурни, че кордата ще има правилната дължина, докато косите..
169.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Comfortcut Plus
Лекият тример GARDENAГАРДЕНА ComfortCut Plus 500/27, с който се работи изключително лесно, е особено подходящ за косене по кантовете на моравата и на трудно достъпни зони. Неговият 500-ватов двигател е много мощен, което осигурява безкомпромисна и дълготрайна производителност. Благодарение на автома..
185.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Easycut
Турботримерът GARDENA EasyCut 400 е лек и удобен и е особено подходящ за по-дълги краища на тревни площи и труднодостъпни места. Големият бутон за включване позволява работа без усилия. Удължената и регулируема допълнителна ръкохватка позволява лесно направляване на тримера.Ръкохватката се върти и п..
130.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Powercut Plus
Коса електрическа (тример) Gardena PowerCut Plus 650/30 650W, ф 300 мм e подходяща за косене по кантовете на тревата. Масово се използва за косене на трудно достъпни и обрасли площи. Трябва да държите машината с две ръце, за по-голяма стабилност. Кабелът бива придържан от кабелният водач. Ръкох..
220.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-EBC03
Електрическата коса RD-EBC03 е подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървета, пътеки и стълби, както и на трудно достъпни зони. Разполага с:Мощен 1000W електрически двигател, осигуряващ дълготрайна и ефикасна работаЛесно и удобно носене по време на раб..
99.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-EBC02
Електрическата коса RD-EBC02 е подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървета, пътеки и стълби, както и на трудно достъпни зони. Разполага с:Мощен 1200W електрически двигател, осигуряващ дълготрайна и ефикасна работаЛесно и удобно носене по време на раб..
119.99лв.
Марка: Raider Модел: RD-EBC05
Електрическата коса RD-EBC05 е подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървета, пътеки и стълби, както и на трудно достъпни зони. Разполага с:Мощен 1200W електрически двигател, осигуряващ дълготрайна и ефикасна работаЛесно и удобно носене по време на раб..
119.99лв.
Марка: Raider Модел: RD-EBC06
Електрическата коса RD-EBC06 е подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървета, пътеки и стълби, както и на трудно достъпни зони. Разполага с:Мощен 1200W електрически двигател, осигуряващ дълготрайна и ефикасна работаЛесно и удобно носене по време на раб..
119.99лв.
Марка: Makita Модел: UR3000
Електрическата косачка/ тример Makita UR3000 е лек и изключително удобен инструмент за поддържане на тревата на малка площ. Подходящ е за ползване в градината или личното стопанство . Възможността за промяна на ъгъла на наклон на тримерната глава прави косенето на тревата в труднодостъпни места по-л..
208.00лв.
Марка: Makita Модел: UR3500
Ръчната електрическа коса Makita UR3500 работи с мощност 700 W и диаметър на косене 360 мм. Ъгълът и положението на дръжката на инструмента могат да се регулират. Тримерът е лек и компактен, и може да се използва и с една ръка. Корпусът му е ергономичен и пасва идеално в ръката...
274.00лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)