Меню
Към количката

Електрически косачки

Електрически косачки за трева за малки и големи площи.

Марка: Raider Модел: RD-ESC01
Електрическият аератор Raider RD-ESC01 освобождава тревните площи от мъх и тревен филц. Задвижван от мощен електродвигател, аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи.Моделът RD-ESC01 разполага с два вала:Единият е с неподвижно закрепени двустранни, тънки стоман..
239.00лв.
Марка: Bosch Модел: ALR 900
Електрическият аератор ALR 900 на Bosch поддържа тревните площи в отлично състояние, благодарение на качественото отстраняване на тревен филц и мъх. Мощността на двигателя му е 900 W, работната широчина на разрохкване - 32 см, а максималната височина - 10 мм. Системата Jet-Collect, с която е оборудв..
367.67лв.
Марка: Raider Модел: RD-ESC02
Електрическият аератор RD-ESC02 освобождава тревните площи от мъх и тревен филц. Задвижван от мощен електродвигател, аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи.Моделът разполага с два вала:Единият е с неподвижно закрепени двустранни, тънки стоманени ножове, със сърповидно изви..
279.00лв.
Марка: Makita Модел: UV3600
С електрическия вертикулатор на Makita UV3600 се поддържат тревни площи в малки до средни градини. Ножовете рязват почвата, като по този начин стимулират растежа на кореновата система. Устройството премахва мъртвите части на растенията. С един ход се обработва лента с широчина 36 см. Централният лос..
398.00лв.
Електрическа косачка Gardena PowerMax™ 32
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: PowerMax
Електрическа косачка, подходяща за площи до 300 кв.м. Ергономична ръкохватка ErgoTec за оптимално удобство, ръкохватката се сгъва, за да пести пространство при транспорт и съхранение. Удобно, централно регулиране на височината на косене, посредством ключа QuickFit Plus. Системата CnC допринася за по..
200.00лв.
Електрическа косачка Gardena PowerMax™ 34
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: PowerMax
Електрическа косачка, подходяща за площи до 400 кв.м. Ергономична ръкохватка ErgoTec за оптимално удобство, ръкохватката се сгъва, за да пести пространство при транспорт и съхранение. Удобно, централно регулиране на височината на косене, посредством ключа QuickFit Plus. Системата CnC допринася за по..
325.00лв.
Електрическа косачка Gardena PowerMax™ 37
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: PowerMax
Мощна и много удобна – за поддръжка на средно големи тревни площиМощната електрическа косачка GARDENA PowerMax™ 1600/37 е идеална за поддръжка на средно големи тревни площи. Специално закаленият нож DuraEdge осигурява оптимални резултати при косене. Ръкохватката ErgoTec Plus е много удобна за хващан..
375.00лв.
Електрическа косачка Gardena PowerMax™ 42
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: PowerMax
Мощна и много удобна – за поддръжка на големи тревни площиМощната електрическа косачка GARDENA PowerMax™ 1800/42 е идеална за поддръжка на големи тревни площи. Специално закаленият нож DuraEdge осигурява оптимални резултати при косене. Ръкохватката ErgoTec Plus е много удобна за хващане и прави бута..
459.00лв.
Електрическа косачка VIKING ME 339
Няма наличност
Марка: VIKING Модел: ME 339
Маневрена, с лесно управление и ширина на косене 37 см МЕ 339 е подходяща за поддръжка на тревни площи до 500 м², както и за косене на трудно достъпни места. Височината на косене може да бъде регулирана на 5 степени. С практичен сгъваем кош за трева с вместимост 40 литра. С възможност за допълнителн..
446.00лв.
Марка: GARDENA Модел: EVC 1000
С електрическия аератор GARDENA EVC 1000 можете трайно да отстраните мъха, изсъхналата трева и плевелите, с което значително се подобрява абсорбацията на въздух, вода и хранителни вещества в почвата. Острите, издадени остриета от специално закалена галванизирана неръждаема стомана проникват в почват..
375.50лв.
Марка: Raider Модел: RD-LMGT01
Комплектът се състои от електрическа косачка и електрически тример.Косачката разполага с 1600W електротродвигател, здраво шаси от удароустойчива пластмаса, и кош с обем от 35L.Тримерът в комплекта е изграден от висококачествени материали, които не са податливи на корозия, изключително безшумен и пра..
289.00лв.
Марка: Raider Модел: TG-LM26
Електрическата косачка TG-LM26 e подходящa за косене на малки тревни площи около къща или вила с достъп до електрозахранване. Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене.Моделът TG-LM26 разполага с:Електродвигател с мощност от 1000WШирочина на ко..
103.98лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)