Меню
Към количката

Електрическа косачка Gardena PowerMax™ 42

Електрическа косачка Gardena PowerMax™ 42
Няма наличност
Електрическа косачка Gardena PowerMax™ 42
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: GARDENA
  • Модел: PowerMax
  • Тегло: 15.00kg
Разглеждания на продукта: 983
459.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Мощна и много удобна – за поддръжка на големи тревни площи

Мощната електрическа косачка GARDENA PowerMax™ 1800/42 е идеална за поддръжка на големи тревни площи. Специално закаленият нож DuraEdge осигурява оптимални резултати при косене. Ръкохватката ErgoTec Plus е много удобна за хващане и прави бутането на косачката изключително лесно и гъвкаво. Функцията QuickFit Plus позволява лесно централно регулиране с 5 настройки за височина на косене. "Гребените" отстрани на корпуса гарантират лесно косене покрай стени и бордюри. Системата CnC Plus позволява оптимално косене и събиране и намалява честотата на изпразване на коша за трева. Телескопичните пръти и сгъваемата ръкохватка позволяват косачката да се регулира идеално според височината на потребителя, улесняват транспорта и спестяват място при съхранение.

Ефективно косене и събиране

Със системата CnC Plus електрическата косачка постига впечатляващи резултати. В резултат на подобреното циркулиране на въздуха значително повече окосена трева се уплътнява в коша, намалявайки честотата на изпразване на коша по време на косене.

Ергономична ръкохватка

Ръкохватката, заобиколена от ергономично оформеното рамо за стоп на двигателя, осигурява удобна и гъвкава работа. Ергономичната форма на ръкохватката осигурява естествена позиция на ръката, правейки изключително лесно бутането и управлението на косачката. Косачката може да се управлява и активира гъвкаво от всички настройваеми позиции на ръкохватката.

Подходяща за потребители с всякакъв ръст

Телескопичният прът може да бъде оптимално регулиран за потребители с всякакъв ръст. Сгъваемата ръкохватка може лесно да бъде сгъната за спестяване на място и удобно пренасяне.

Лесна настройка на височината на косене

С натискане на един бутон функцията QuickFit Plus за централизирано регулиране на височината на косене улеснява настройването на косачката.

Техн. данни
Височина на косене мм 20-60
Кош за трева, вместимост л 45
Макс. големина на тревната площ (до ок.) м² 800 m²
Мощност W 1800
Регулиране височината на косене Централно
Тегло кг 14.3
Ширина на косене см 42

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър