Меню
Към количката

Акумулаторни ножици

Професионални и хоби акумулаторни ножици, за жив плет, клони и храсти, на известни марки с доказано качество.


Марка: STIHL Модел: HLA 56
Лек акумулаторен уред за жив плет за подрязване на по-високи живи плетове и храсти в домашната градина. Едностранно заточени ножове в капковидна форма, степенно регулируем ъгъл на ножа от - 45° до + 90°, разделяща се тръба на предавателния вал за лесно транспортиране. Дължина при транспортиране 115 ..
459.00лв.
Марка: Makita Модел: DUP361Z
Акумулаторната лозарска ножица Makita DUP361Z е удобно средство за рязане без усилие на лозови пръчки, клони, храсти, цветя. Компактността и добре обмисленият дизайн на модела правят възможно използването му на места с труден достъп. Максималният диаметър на рязане е 33 мм. Специалната форма на горн..
2,793.00лв.
Марка: BAHCO Модел: BCL21
Компактна и лека лозарската ножица BAHCO BCL21 е предназначена за професионалисти търсещи прецизност, комфорт и бързина. Удобна и лесна за употреба с много ниско тегло, което намалява усилието в ръката (китката и рамото) на оператора. Максималният диаметър на рязане на клони е 35мм, но остриетата мо..
2,220.00лв.
Марка: BAHCO Модел: BCL22
Тази здрава и мощна професионална акумулаторна ножица BAHCO BCL22 е предназначена за професионални градинари и овощари, които търсят новаторство, мощност и надежност. Удобна ръкохватка и режеща глава с максимален диаметър на рязане на клони 45мм, я правят особено подходяща з..
2,760.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Powercut
Мощна и удобна акумулаторна ножица за жив плет – за оформяне на големи живи плетовеМощната акумулаторна ножица за жив плет GARDENA PowerCut Li-40/60 е предназначена за удобно оформяне на големи живи плетове без необходимост от захранване чрез кабел. Кръговата ръкохватка ЕrgoLine е удобна за хващане ..
450.00лв.
Марка: GARDENA Модел: THS
Лека и удобна ножица за подрязване на високи храсти.Подходяща за работа на височина до 3 метра.Наклона на режещата глава се регулира за подрязване на върховете на висок жив плет.Gardena THS Li 18/42 разполага с лазерно заточен нож с предпазител в края,който го предпазва от удари при работа в близост..
210.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 115iHD45
Ножицата за жив плет Husqvarna 115iHD55 е лека и лесна за употреба, достатъчно тиха за ползване в жилищни райони. Удобна и издръжлива, тя предлага мощна производителност без вредни емисии. Сигурното и удобно стартиране чрез интуитивната клавиатура, продуктивния безчетков мотор с режим savE™ за макси..
710.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 115iHD45
Ножицата за жив плет Husqvarna 115iHD55 е лека и лесна за употреба, достатъчно тиха за ползване в жилищни райони. Удобна и издръжлива, тя предлага мощна производителност без вредни емисии. Сигурното и удобно стартиране чрез интуитивната клавиатура, продуктивния безчетков мотор с режим savE™ за макси..
442.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 520iHD60
Леки, тихи и захранвани с батерии ножици за жив плет за професионална употреба с 60-сантиметров двустранен нож. Новият собствен двигател и новата мощна батерия ще ви позволят да увеличите максимално работното си време. Въртящата се задна дръжка го прави по-лесно при рязане както вертикално, така и х..
989.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 520iHD70
Акумулаторна ножица за жив плет Husqvarna 520iHD70. Мощна, но лека и добре балансирана ножица за жив плет за търговска употреба със 70 см двустранен нож, който ви дава голяма обхват. Новият двигател и новата мощна батерия ще ви позволят да увеличите максимално работното си време. Въртящата се задна ..
1,029.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: 520iHE3
Акумулаторна прътова ножица за жив плет Husqvarna 520iHE3. Husqvarna 520iHE3 съчетава производителноста на бензиновите еквиваленти, с нулеви емисии и изключително тиха работа. С до 3,5 м, висока скорост на рязане и издръжливост на Husqvarna, тя осигурява висока производителност и резултати - но е ти..
1,185.00лв.
Акумулаторна ножица за жив плет HUSQVARNA 536LiHD70X, без батерия и зарядно устройство
Няма наличност
Марка: Husqvarna Модел: 536LiHD70X
Мощна, но лека и добре балансирана акумулаторна ножица за жив плет за професионална употреба със 70 см двустранно заточено режещо острие. Новият мотор и новият мощен акумулатор Ви позволяват да максимизирате времето за работа. Ръкохватка улеснява работата Ви и при вертикално, и при хоризонтално ряза..
935.00лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)