Меню
Към количката

Моторни пръскачки

Професионални моторни пръскачки за градината и двора.

Марка: Makita Модел: PM7651H
Моторната бензинова пръскачка Makita има уникална, максимално оптимизирана форма на резервоара, ергономичен самар и екологичен, икономичен и мощен четиритактов двигател. Двигателят й е с мощност 2.7 kW, 3.63 к. с. и обем 75.6 см3. Дебитът е 0.83 м3/ч. С подходящата дюза с нея може да се пръска проти..
1,329.00лв.
Марка: STIHL Модел: SR 200
Лека моторна пръскачка, изключително удобна за носене благодарение на компактната конструкция и центъра на тежестта, разположен близо до тялото на работещия. Подходяща за третиране на ниски до средно високи култури на височина до 2,5 м след края на тръбата за обдухване. Лесно стартиране, мултифункци..
753.00лв.
Марка: STIHL Модел: SR 430
Комфортна пръскачка с много голям обхват на действие, лесно управление и бързо стартиране. Оборудвана с резервоар за разпръсквания препарат с голяма вместимост.14-литров резервоар с голям отвор за пълненеГолямата вместимост на 14-литровия резервоар дава възможност за продължителна работа без необход..
1,064.00лв.
Марка: STIHL Модел: SR 450
Комфортен уред за разпръскване и разпрашаване с много голям обхват на действие и изключително лесно управление и обслужване. Оборудван с оптимизирана система за разпрашаване на гранули и резервоар за разпръсквания препарат с голяма вместимост. С лесно и бързо стартиране. Преминаването на уреда от ре..
1,125.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)