Меню
Към количката

Електрическа дробилка за средно дебели клони STIHL GHE 140 L

Електрическа дробилка за средно дебели клони STIHL GHE 140 L
Електрическа дробилка за средно дебели клони STIHL GHE 140 L
Електрическа дробилка за средно дебели клони STIHL GHE 140 L
Електрическа дробилка за средно дебели клони STIHL GHE 140 L
Електрическа дробилка за средно дебели клони STIHL GHE 140 L
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: GHE 140 L
  • Тегло: 25.00kg
  • SKU: 60130111136
  • ISBN: 60130111136
  • MPN: 60130111136
Разглеждания на продукта: 1411
725.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

С електрическата дробилка STIHL GHE 140 L можете да надробявате материали и там, където има наложени ограничения на шума. Мощният електрически двигател се отличава със здравина и равномерен ход. Режещият механизъм на градинската дробилка работи бавно и така надробява средни количества твърд материал за надробяване. Благодарение на широкия отвор с форма на детелина можете лесно да подавате в дробилката клони с дебелина до 40 мм. Ефективният режещ вал бързо ги превръща в ценна маса за компост като при това работи тихо и с минимални вибрации. Надробените клони падат директно в интегрирания контейнер за надробен материал с вместимост 60 л, който с помощта на ръкохватките си за носене може да бъде пренасян и изпразван добре. С STIHL GHE 140 L намалявате бързо масата на отрязания дървесен материал, като така освобождавате място за нов растеж. Благодарение на сгъваемия механизъм електрическата дробилка се събира компактно и бързо в интегрирания контейнер за надробен материал.

Режещ вал

Механизмът за надробяване на електрическата дробилка STIHL е оборудван със здрав, бавен режещ вал. Със само 40 оборота в минута валът придърпва клони и клонки и работи тихо. Ако се блокират клони, автоматичният обратен ход се грижи за сигурно и удобно освобождаване на блокирания материал.

Интегриран контейнер за надробен материал

Прозрачният контейнер за надробен материал на тази тиха електрическа дробилка е интегриран. В него се събира до 60 литра надробена маса. Благодарение на ръкохватките за хващане той е практичен при работа. За Вашата безопасност градинската дробилка STIHL работи едва тогава, когато контейнерът е монтиран правилно към уреда.

Отвор с форма на детелина

Отворът с форма на детелина във фунията за подаване на материала гарантира сигурната работа с градинската дробилка STIHL и улеснява и подаването на клони. Благодарение на широката му форма могат и много кичести клони да бъдат подавани комфортно и да бъдат обработвани ефективно. Мек материал за надробяване може да бъде подаван през позиционирания до него правоъгълен отвор на градинската дробилка.

Сгъваем механизъм

Благодарение на сгъваемия механизъм тихата електрическа дробилка много лесно се събира в интегрирания контейнер за надробяване. Така уредът може да се съхранява компактно като при това е и защитен.


Техн. данни
Макс. дебелина на клона Ø мм до 40
Мощност W 2 500
Номинална честота на въртене на работен инструмент об/мин 40
Номинално напрежение V 230
Тегло кг 23

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър