Меню
Към количката

Бензинова дробилка STIHL GH 460 C

Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
Бензинова дробилка STIHL GH 460 C
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: GH 460 C
  • Тегло: 80.00kg
  • SKU: 14336524
  • UPC: 253242
  • Гаранция: 2 Години
  • ISBN: 523423432
Разглеждания на продукта: 1632
3,423.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Независимо дали трябва да се справите с дебели клони, големи площи или продължителна работа: бензиновата дробилка STIHL GH 460 C се справя с лекота и с големи натоварвания. Нейният изключително мощен двигател се отличава в еднаква степен с висока мощност и спокоен ход. Така ножът с конструкция "сандвич" превръща бързо клоните ви с дебелина до 75 мм в малки стружки. За оптимално качество при нарязване, висока ефективност и дълъг експлоатационен живот на ножовете се грижи двукамерната система. По този начин можете да зареждате отделно двете вградени в уреда системи за надробяване – или с твърд материал за нарязване или с мек зелен материал за надробяване. В случай че от съображения за сигурност искате да спрете за кратко бензиновата дробилка, просто задействайте винтовата тапа на корпуса на GH 460 C. Тогава защитният прекъсвач One Click/One Turn прекъсва задвижването на ножовете. Между впрочем дробилката става удивително мобилна, веднага щом я наклоните леко. Тъй като благодарение на пневматичните си гуми, ръкохватките за носене, както и широкият си ходов механизъм, ще я придвижите без усилие до следващото място, където ще я ползвате.

Двукамерна система

Тази бензинова дробилка STIHL разполага с два отделни отвора за подаване на материала за надробяване. Така на дробилката в еднаква степен може да бъде подаван, както твърд материал (клони), така и смесен мек зелен материал за надробяване. Всяка камера за подаване на материал е оборудвана със специални ножове, които обработват оптимално съответния материал за надробяване.

Шумозаглушаваща фуния

Голямата фуния улеснява зареждането с материал на дробилката STIHL. Благодарение на шумозаглушаващата фуния работните шумове при надробяване в градината са намалени. Вградената защита срещу изхвърчане на материала предпазва работещия от вдигната във въздуха мръсотия.

Нож с конструкция "сандвич"

Специалният ножов механизъм с конструкция „сандвич“ на дробилката STIHL раздробява материала за надробяване с ниски вибрации. При това допълнителните лопаткови ножове и разкъсващите върхове осигуряват оптимално раздробяване и чисто отделение за надробяване.

Защитен прекъсвач

Със защитния прекъсвач One Click / One Turn двигателят на дробилката може да бъде спрян непосредствено с едно завъртане. За това както бутонът за включване, така и защитният прекъсвач на дробилката STIHL са интегрирани в една единствена винтова тапа на уреда.

Интегриран инструмент

Инструментът за извършване на дейности по поддръжката при тази дробилка STIHL е интегриран в отделение в корпуса. Това дава възможност например за бърза и самостоятелна смяна на ножовете на дробилката.

Пневматични гуми

Пневматичните гуми подобряват маневреността и се грижат за мобилността на бензиновата дробилка STIHL. Нейният широк ходов механизъм повишава стабилността на градинската дробилка.

Широк ходов механизъм

Широкият ходов механизъм осигурява стабилност на градинската дробилка STIHL по време на работа и улеснява нейното транспортиране.


Техн. данни
Двигател, тип серия 3 115 PowerBuilt OHV
Макс. дебелина на клона Ø мм до 75
Мощност kW/к.с. 5,8 kW / 7,9 к.с.
Номинални обороти на работен инструмент об/мин 2 560
Работен обем см³ 344
Режещ инструмент Multi-Cut 450
Тегло кг 75

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър