Меню
Към количката

Електрически рендета

Електрически рендета

Марка: DeWALT Модел: D26500K
Моделът на DeWALT – електрическото ренде D 26500 K, е предназначен за обработка на дървени повърхности. За мощния двигател не е проблем работата с твърда дървесина. Високата скорост на въртене на барабана ви дава отличен краен резултат без вдлъбнатини и надраскване. Малкото тегло на инструмента прав..
599.00лв.
Марка: Makita Модел: 1806B
С електрическото ренде 1806B – модел на Makita, се обработват дървени повърхности. Високите обороти осигуряват безупречен резултат. Ротационните карбидни ножове изглаждат дори слепени дървени части. Точното настройване дълбочината на рендосване се постига чрез завъртане на регулатор в предната част ..
1,519.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DW677
Електрическото ренде DW677 на фирма DeWALT е вашият верен помощник при обработката на дървени повърхности с максимална дебелина на стружката до 1.5 мм. Регулаторът на дълбочината на рендосване (0-1.5 мм) в предната част на корпуса с ясно маркирани стъпки осигурява точна настройка с блокировка. Висок..
444.00лв.
Марка: Raider Модел: RDI-EP14
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задов..
129.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-EP13
Електрическото ренде RD-EP13 се характеризира с бърза и прецизна работа, с голяма производителност при снемане на материал и голяма широчина на рендосване. Компактните размери на рендето в комбинация с ниското тегло го правят лесно и удобно за употреба. Моделът притежава мощен мотор, с работна мощно..
89.98лв.
Марка: Makita Модел: KP0810
Електрическото ренде Makita KP0810 е оборудвано с мощен двигател - 850 W, който осигурява висококачествена работа при обработката на дървени повърхности. Широчината му на рендосване е 82 мм, а дълбоината - 0-4 мм, като точната й настройка се постига чрез завъртане на регулатор в предната част на кор..
626.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-EP12
Електрическото ренде RD-EP12 се характеризира с бърза и прецизна работа, с голяма производителност при снемане на материал и голяма широчина на рендосване. Моделът разполага с:Основа от алуминиева сплавМощен моторСистема за изхвърляне на стърготините към прахоуловителната торбаУдобни гумирани р..
90.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-EP15
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция.Електрическото ренде RDP-EP15 се характеризира с бърза и прецизна работа, с голяма производителност при снемане на материал и голяма широчина на рендосване. Моделът разполага с:..
99.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-EP10S
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция.Електрическото ренде RDP-EP10S се характеризира с бърза и прецизна работа, с голяма производителност при снемане на материал и голяма широчина на рендосване. Моделът разполага с..
130.00лв.
Марка: Makita Модел: 1911B
Ренде електрическо Makita 1911BПредложението на Makita - електрическото ренде 1911 B, е предназначено за обработка на дървени и пластмасови повърхности. Мощният двигател ви позволява да обработвате детайли с широчина 110 мм. С ръкохватката може да се регулира дебелината на стружката. Високата скорос..
759.00лв.
Марка: Makita Модел: KP 0810C
Ренде електрическо Makita KP 0810CЕлектрическото ренде Makita KP 0810 C е предназначено за обработка на дървени заготовки. Точното регулиране дълбочината на рендосване се извършва с помощта на специална дръжка с удобна скала. Изхвърлянето на стърготините може да се настройва от лявата или от дясната..
692.00лв.
Марка: Makita Модел: KP0800
Ренде електрическо Makita KP0800Моделът на Makita – електрическото ренде KP0800, е оборудван с мощен двигател, който осигурява висококачествена работа с твърдо дърво. Бързата смяна на остриетата пести време. V-образният жлеб улеснява скосяването. Ниското тегло и отличният баланс гарантират комфортна..
417.00лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)