Меню
Към количката

Масла

Оригинални масла STIHL за резачки, косачки и други градински уреди.

Марка: Raider Модел: 2T Mix
Маслото Raider 2T Mix е предназначено за смесването му с бензин, за приготвяне на горивната смес за двутактовите двигатели. Препоръчително е да се ползва за двигатели до 55cm³. Осигурява:Значително по-малко отлагания върху цилиндъра, буталото, картера и ауспухаНиски емисии на димПозволява работ..
10.50лв.
Марка: Raider Модел: EP90
Масло за скоростна кутия (трансмисионно) Raider EP90 е подходящо за всички видове градинска и лека селскостопанска техника. Осигурява:Надеждна защита от корозия и ръждаОтлична съвместимост с уплътнителни материалиВисоки антипенни свойстваЗащита на зъбните предавки от износване и задиране..
10.50лв.
Марка: Raider Модел: SAE30
Маслото Raider SAE30 е предназначено за четиритактови бензинови двигатели на мотофрези, косачки за трева, генератори, водни помпи и др.Подходящо за използване както при ниски, така и при високи темеператури..
8.98лв.
Марка: STIHL Модел: BioPlus
Много екологично масло за вериги с отлична смазваща и прилепваща способност. Тъй като е произведено на растителна основа, STIHL BioPlus бързо се разгражда напълно в почвата (тествано по ОЕCD 301 B). Ето защо беше отличено с Немския знак за защита на околната среда "Син ангел" и с европейската екомар..
13.99лв.
Марка: STIHL Модел: ForestPlus
Висококачествено масло с отлични свойства на смазване за минимално износване на шината и веригата. Без изсъхване. С много подходяща гъстота за целогодишно използване в умерените и топли климатични зони. Универсална употреба на всички моторни триони. Подходящо за използване и с дърводобивна машина Ha..
6.99лв.
Марка: STIHL Модел: HP Super
Полусинтетично масло за двутактови двигатели с висококачествени синтетични компоненти STIHL за много чисто, почти бездимно изгаряне и отлично стартиране на двигателя. Спецификация: JASO-FD, ISO-L-EGD. Съотношение на смесване 1:50...
3.12лв.
Марка: STIHL Модел: HP Ultra
Напълно синтетично масло с отлична смазваща способност. Изгаряне почти без остатък благодарение на добавките без сяра. Подходящо за продължителна употреба при максимално натоварване на двигателя. С много ниско съдържание на сяра. Над 80 % се разграждат биологично за 21 дни. Спецификация: JASO-FB, IS..
4.22лв.
Марка: STIHL Модел: HP
Често използвано масло за двутактови двигатели, произведено на минерална основа. Разработено специално за двигателите на STIHL, то се отличава с много добра смазваща способност и добро изгаряне. Спецификация: JASO-FB, ISO-L-EGB. Съотношение на смесване 1:50...
1.00лв.
Марка: Raider Модел: 075905
Бездимното полусинтетично масло Raider е предназначено за смесването му с бензин, за приготвяне на горивната смес за двутактовите двигатели. Препоръчително е да се ползва за двигатели до 55cm³. Осигурява:Значително по-малко отлагания върху цилиндъра, буталото, картера и ауспухаНиски емисии на д..
14.98лв.
Марка: Bohle Модел: Silberschnitt
Течността за рязане на стъкло Silberschnitt® осигурява мек и прецизен срез, постоянно безпрепятствено движение на ролката на стъклореза и лесно проникване в среза. ..
48.89лв.
Марка: Bohle Модел: Silberschnitt
Течността за рязане на стъкло Silberschnitt® осигурява мек и прецизен срез, постоянно безпрепятствено движение на ролката на стъклореза и лесно проникване в среза...
17.00лв.
Марка: STIHL Модел: 10 W-30
Висококачествено моторно масло за разнообразни условия на ползване, специално разработено за изискванията на четиритактови двигатели. Изключителна способност на смазване и изгаряне, за целогодишна употреба на температури до - 30 °C...
7.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)