Меню
Към количката

Шини

Шини за моторни, акумулаторни и електрически моторни резачки.

Марка: STIHL Модел: Carving
Шина от три части с масивен връх от стелит и дължина 30 см. Подходяща за използване при дърворезба и поддръжка короните на дърветата за рязане на много тесни радиуси с върха на шината. С много слаб обратен удар, ниско тегло и дълъг живот. Маркировките по шината дават възможност за определяне точната..
86.72лв.
Марка: STIHL Модел: Carving
Шина Carving от три части с масивен връх от стелит и дължина 30 см. Подходяща за използване при дърворезба и професионална поддръжка короните на дърветата за рязане на много тесни радиуси с върха на шината. С много слаб обратен удар, ниско тегло и дълъг живот. Маркировките по шината дават възможност..
86.72лв.
Марка: STIHL Модел: Duromatic E
STIHL Duromatic E е много здрава масивна шина, подходяща за употреба с триони със средна до висока мощност. Тя е изработена от масивна, изключително устойчива на съпротивление стомана. Силно натовареният ù връх е подсилен с покритие от твърд метал...
83.45лв.
Марка: STIHL Модел: Duromatic E, 1,6 мм
STIHL Duromatic E е много стабилна масивна шина, подходяща за употреба с триони със средна до висока мощност. Тя е изработена от масивна и изключително устойчива на съпротивление стомана. Силно натовареният връх на шината е подсилен с покритие от твърд метал...
79.10лв.
Марка: STIHL Модел: Rollomatic E Mini, 1/4" P, 1,1 мм
Комбинацията между тази изключително тясна шина и веригата с фини звена 3/8" Picco Micro Mini 3 или специално пригодената за акумулаторен трион верига 1/4" Picco Micro 3 води до значително намаляване теглото на моторния трион при увеличена производителност при рязане. Както всички шини на STIHL и та..
26.27лв.
Марка: STIHL Модел: Rollomatic E Mini, 3/8" P, 1,1 мм
Комбинацията между тази изключително тясна шина с веригата с фини звена 3/8" Picco Micro Mini Comfort 3 или разработената специално за използване с акумулаторен трион верига 1/4" Picco Micro 3 осигурява увеличена производителност при рязане, съчетана с ниско тегло. Изработена от висококачествена хро..
29.90лв.
Марка: STIHL Модел: Rollomatic G
Шината има вътрешно водно промиване. Звездочката също се промива с вода. Благодарение на насочените напред дюзи в капака на водещото колело работещият с машината не се мокри по време на работа. Освен това шината има закалена работна повърхност и втори отвор за оптимално обтягане на веригата...
51.77лв.
Марка: STIHL Модел: GTA 26
Здрава олекотена шина за акумулаторната резачка за клони GTA 26.Шина Light, 10 см..
10.43лв.
Марка: STIHL Модел: Rollomatic E, .325", 1,6 мм
Тялото на STIHL Rollomatic E се състои от три електрически заварени една с друга метални пластини като голяма част от материала на средната е отнет. Предимството: голяма стабилност, съчетана с ниско тегло. За да се покрие широкия спектър от изисквания на потребителите, шините STIHL Rollomatic E се п..
35.75лв.
Марка: Raider Модел: RDP-SCHS20
Изработена от материал с високо качествоЗдрава и износоустойчива, гарантира висока производителност и отлични резултатиМалкият радиус на главата на шината води до намален откатДължина на шината: 255mm..
14.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-GCS18
Изработена от материал с високо качествоЗдрава и износоустойчива, гарантира висока производителност и отлични резултатиСтеснена симетрична форма, маневрена и с възможност за обръщане за по-дълъг животМалкият радиус на главата на шината води до намален откатДължина на шината: 255mm..
14.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-GCS18
Изработена от материал с високо качествоЗдрава и износоустойчива, гарантира висока производителност и отлични резултатиСтеснена симетрична форма, маневрена и с възможност за обръщане за по-дълъг животМалкият радиус на главата на шината води до намален откатДължина на шината: 305mm..
12.98лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)