Меню
Към количката

Комфортен ъглошлайф STIHL TS 420, диск 350 мм (3,2 kW)

Комфортен ъглошлайф STIHL TS 420, диск 350 мм (3,2 kW)
Комфортен ъглошлайф STIHL TS 420, диск 350 мм (3,2 kW)
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: TS 420
  • Тегло: 10.00kg
  • SKU: 7579
  • UPC: 76567
  • Гаранция: 2 Години
  • ISBN: 457858
  • MPN: 56857
Разглеждания на продукта: 657
1,639.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Лек и удобен за работа ъглошлайф (3,2 kW) oкомплектован с диск с диаметър 350 мм за универсална употреба. C иновативна дълготрайна филтрираща система с предфилтър Циклон за изключително дълъг експлоатационен живот на филтрите и удължени интервали на почистване на филтрите. Ниските нива на вибрациите осигуряват работа с минимално усилие. Може да се използва като се води ръчно или като се монтира на количка FW 20.

STIHL полуавтоматично обтягане на ремъците

Лесното допълнително обтягане на ремъците до едно и също ниво удължава техния експлоатационен живот и този на лагерите.

Антивибрационна система STIHL

Гумени тампони предотвратяват предаването на създаваните от двигателя вибрации към дланите и ръцете. Така работата с машината, когато тя не е монтирана на количка, е по-комфортна и неизморителна.

 

Двигател 2-MIX на STIHL
Прясната смес и отпадните газове се разделят посредством въздушна възглавница, която застава пред прясната смес. В началото на изпусквателно-преливащия такт този чист въздушен слой преминава от преливните канали в горивната камера и “продухва” отпадните газове през изпускателния отвор. Въздушната възглавница намалява загубата на въздух със съдържание на гориво, в резултат на което се намалява и замърсяването на околната среда. 


Декомпресионен вентил

При запалване декомпресионният вентил пропуска част от сгъстената смес през цилиндъра. Така съпротивлението при изтегляне на стартерното въже е значително по-малко. По този начин се улеснява работещия с машината и се предпазва цялата стартерна система на уреда.


 

Дълготрайна филтрираща система с предфилтър Циклон
Благодарение на дълготрайната филтрираща система с предфилтър Циклон 80% от частиците прах, съдържащи се във всмукания въздух, се изхвърлят още при предфилтрирането. Те не се натрупват в дунапренения филтър, както при досегашните системи на филтриране, а се отделят и изхвърлят навън. По този начин необходимостта от почистване на дунапренения филтър отпада. В зависимост от условията на работа експлоатационният живот на филтъра може да достигне до 1 година. 


Ергономична ръкохватка

Модерният, ергономичен дизайн на ръкохватката дава възможност за комфортна работа във всички работни позиции. 


 

                                    
Ръчна горивоподкачваща помпа (Purger)

Ако бензиновият Ви уред е оборудван с ръчна горивоподкачваща помпа, можете чрез неколкократното ù активиране преди стартиране на машината да намалите броя на необходимите издърпвания на стартерното въже с около 40%, тъй като по този начин се осигурява по-бързо снабдяване с нужното за стартиране гориво.

Водна връзка

Посредством серийната водна връзка с устройство за оросяване по време на работа към диска се подава вода и по този начин се предотвратява прекалено запрашаване. Тя се прикрепва по такъв начин към уреда, че да не пречи по време на работа.

Магнезиев предпазител

Изработеният от магнезиева отливка под налягане предпазител за дисковете на ъглошлайфите води до значително намаляване теглото на уредите. С ергономичен дизайн на водната връзка и регулирането на предпазителя.           


 Техн. данни
Диск мм 350
Дължина на рязане cм 72,5
Мощност kW/к.с. 3,2/4,4
Работен обем см³ 66,7
Тегло кг 9,7

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър