Меню
Към количката

Пистолети за силикон

Пистолети за силикон

Марка: Makita Модел: CG100DZA
Акумулаторният пистолет Makita CG100DZA е предназначен за полагане на уплътнител и лепила върху повърхности при довършителни работи. Контейнерът за пълнителя се върти на 360 градуса. Възможността за регулиране на скоростта до 28 мм/сек осигурява по-точна работа. Моделът се захранва от литиево-йонна ..
489.00лв.
Марка: Makita Модел: DCG180Z
Акумулаторният пистолет Makita DCG180Z има функцията за автоматично освобождаване на натиска от буталото, която предотвратява изтичането на материал, след като операторът спре да натиска бутона. Меките вложки на дръжката допринасят за комфортната работа на потребителя. Функцията за защита от претова..
569.00лв.
Марка: Makita Модел: DCG180ZB
Акумулаторният пистолет Makita DCG180ZB работи дори с най-гъстите уплътнители и лепила. Светодиоден индикатор предупреждава при претоварване на инструмента. Регулирането на скоростта на буталото позволява да се дозира точно подаваният материал. Вградената светодиодна подсветка е с функция за допълни..
684.00лв.
Марка: Metabo Модел: KPA 18 LTX 600
Акумулаторният пистолет Metabo KPA 18 LTX 600 се характеризира с голяма сила на натиска, което позволява работа с уплътнители и лепила с висок вискозитет. Моделът работи с материали в твърди и меки патрони. Снабден е с удобен ръкохватка. Той има регулатор на скоростта на подаване 1-10 мм/сек, което ..
825.55лв.
Марка: DeWALT Модел: DCE571D1
Пистолетът DeWALT DCE571D1, предназначен за полагане на уплътнители и лепила, се захранва от батерия X-18 V. Честотата на въртене на двигателя, оттук скоростта на движение на буталото и количеството на изтласкваната маса се управлява електронно, плавно. Функцията Anti-Drip предпазва от изтичане на м..
938.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DCE580D1
Акумулаторният пистолет DeWALT DCE580D1 е предназначен за полагане на уплътнители и лепила. Предварително зададената максимална скорост на подаване и пусковият бутон осигуряват най-точната скорост на подаване на материала. Функцията за автоматично освобождаване на натиска от буталото предотвратява и..
785.55лв.
Марка: DeWALT Модел: DCE580N-XJ
Акумулаторният пистолет Dewalt DCE580N опростява и автоматизира процеса на полагане на уплътнител, лепило, мастика и др. Функцията за автоматично освобождаване на натиска от буталото предотвратява изтичането на материал, след като операторът спре да натиска бутона. Съвместим с патрони в мека опаковк..
610.62лв.
Марка: Top Master Модел: 492002
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Пистолетът за силикон от полузатворен тип – второ поколение, притежава:Здрава метална конструкцияУдобен механизъм за равномерно нанасяне на материала..
10.99лв.
Марка: Raider Модел: RD-GLG04
Компактният пистолет за горещо лепене RD-GLG04 намира широко приложение в дома и работилницата. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване. Изключително удобен за работа в тесни пространства, заради компактната си конструкция.Подходящ за работа с почти всички материали като хартия,..
12.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-GLG07
Компактният пистолет за горещо лепене RD-GLG07 намира широко приложение в дома и работилницата. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване. Изключително удобен за работа в тесни пространства, заради компактната си конструкция.Подходящ за работа с почти всички материали като хартия,..
24.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-GLG03
Компактният пистолет за горещо лепене RD-GLG03 намира широко приложение в дома и работилницата. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване. Изключително удобен за работа в тесни пространства, заради компактната си конструкция.Подходящ за работа с почти всички материали като хартия,..
8.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-GLG06
Компактният пистолет за горещо лепене RD-GLG06 намира широко приложение в дома и работилницата. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване. Изключително удобен за работа в тесни пространства, заради компактната си конструкция.Подходящ за работа с почти всички материали като хартия,..
14.98лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)