Меню
Към количката

Пистолети за горещ въздух

 Пистолети за горещ въздух

Марка: Raider Модел: Solo RDP-SHG20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности.Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособе..
69.98лв.
Марка: Raider Модел: RDI-HG24
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задов..
149.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG20
Пистолетът за горещ въздух RD-HG20 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG20 се характеризи..
49.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG17
Пистолетът за горещ въздух RD-HG17 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG17 се характеризи..
34.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG14
Пистолетът за горещ въздух RD-HG14 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG14 се характеризи..
39.99лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG18
Пистолетът за горещ въздух RD-HG18 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG18 се характеризи..
49.90лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG22
Пистолетът за горещ въздух Raider RD-HG22 е идеален помощник на всеки майстор, както в домашния бит, така и за ремонтни дейноси в къщи или на вилата. Моделът има широк спектър от приложения, благодарение на двете степени на температура и въздушен поток. Пистолетът за горещ въздух е перфктният уред з..
49.98лв.
Марка: BauKraft Модел: BK-HG19
Благодарение на универсалното си приложение, пистолетите за горещ въздух на Baukraft са предпочитаният избор сред домашните майстори.Моделът BK-HG19 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покри..
24.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG12
Пистолетът за горещ въздух RD-HG12 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG12 се характеризи..
59.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG23
Пистолетът за горещ въздух RD-HG23 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG23 се характеризи..
79.98лв.
Марка: Raider Модел: RDP-HG16
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлага..
83.73лв.
Марка: Raider Модел: RDP-HG21
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлага..
54.98лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)