Меню
Към количката

Пистолети за горещ въздух

 Пистолети за горещ въздух

Марка: Raider Модел: RDI-HG24
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задов..
149.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG20
Пистолетът за горещ въздух RD-HG20 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG20 се характеризи..
50.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG17
Пистолетът за горещ въздух RD-HG17 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG17 се характеризи..
25.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG14
Пистолетът за горещ въздух RD-HG14 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG14 се характеризи..
30.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG18
Пистолетът за горещ въздух RD-HG18 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG18 се характеризи..
35.00лв.
Пистолет за горещ въздух 2000W 2 степени аксесоари куфар Raider RD-HG22 Пистолет за горещ въздух 2000W 2 степени аксесоари куфар Raider RD-HG22
-13 %
Марка: Raider Модел: RD-HG22
Пистолетът за горещ въздухRD-HG22 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG22 се характеризир..
35.00лв. 40.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG12
Пистолетът за горещ въздух RD-HG12 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG12 се характеризи..
48.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG23
Пистолетът за горещ въздух RD-HG23 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG23 се характеризи..
80.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-HG16
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлага..
67.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-HG21
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлага..
55.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DCE530
Акумулаторният пистолет за горещ въздух Dewalt DCE530N има 2 настройки на температурата - висока 530 °C и ниска - 290 °C. Дебитът на въздушния поток е 90-190 л/мин. Спусъкът има заключване, за да предотврати случайно стартиране. Подходящ е за водопроводчици, електротехници, декоратори и др. Захранва..
241.00лв.
Марка: Metabo Модел: H 16-500
Пистолетът за горещ въздух H 16-500 на германската фирма Metabo се използва за размразяване на тръбопроводи, за отстраняване на лак от метални и дървени повърхности. Предвиден е филтър за защита на двигателя от прах. Можете да изберете оптималния режим на работа, защото температурата на въздуха и ко..
99.00лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)