Меню
Към количката

Лепене

Лепене

Марка: Raider Модел: Solo RDP-SHG20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности.Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособе..
69.98лв.
Марка: Makita Модел: CG100DZA
Акумулаторният пистолет Makita CG100DZA е предназначен за полагане на уплътнител и лепила върху повърхности при довършителни работи. Контейнерът за пълнителя се върти на 360 градуса. Възможността за регулиране на скоростта до 28 мм/сек осигурява по-точна работа. Моделът се захранва от литиево-йонна ..
489.00лв.
Марка: Makita Модел: DCG180Z
Акумулаторният пистолет Makita DCG180Z има функцията за автоматично освобождаване на натиска от буталото, която предотвратява изтичането на материал, след като операторът спре да натиска бутона. Меките вложки на дръжката допринасят за комфортната работа на потребителя. Функцията за защита от претова..
569.00лв.
Марка: Makita Модел: DCG180ZB
Акумулаторният пистолет Makita DCG180ZB работи дори с най-гъстите уплътнители и лепила. Светодиоден индикатор предупреждава при претоварване на инструмента. Регулирането на скоростта на буталото позволява да се дозира точно подаваният материал. Вградената светодиодна подсветка е с функция за допълни..
684.00лв.
Марка: Metabo Модел: KPA 18 LTX 600
Акумулаторният пистолет Metabo KPA 18 LTX 600 се характеризира с голяма сила на натиска, което позволява работа с уплътнители и лепила с висок вискозитет. Моделът работи с материали в твърди и меки патрони. Снабден е с удобен ръкохватка. Той има регулатор на скоростта на подаване 1-10 мм/сек, което ..
825.55лв.
Марка: DeWALT Модел: DCE571D1
Пистолетът DeWALT DCE571D1, предназначен за полагане на уплътнители и лепила, се захранва от батерия X-18 V. Честотата на въртене на двигателя, оттук скоростта на движение на буталото и количеството на изтласкваната маса се управлява електронно, плавно. Функцията Anti-Drip предпазва от изтичане на м..
938.00лв.
Марка: DeWALT Модел: DCE580D1
Акумулаторният пистолет DeWALT DCE580D1 е предназначен за полагане на уплътнители и лепила. Предварително зададената максимална скорост на подаване и пусковият бутон осигуряват най-точната скорост на подаване на материала. Функцията за автоматично освобождаване на натиска от буталото предотвратява и..
785.55лв.
Марка: DeWALT Модел: DCE580N-XJ
Акумулаторният пистолет Dewalt DCE580N опростява и автоматизира процеса на полагане на уплътнител, лепило, мастика и др. Функцията за автоматично освобождаване на натиска от буталото предотвратява изтичането на материал, след като операторът спре да натиска бутона. Съвместим с патрони в мека опаковк..
610.62лв.
Марка: Raider Модел: RDI-HG24
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задов..
149.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG20
Пистолетът за горещ въздух RD-HG20 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG20 се характеризи..
49.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG17
Пистолетът за горещ въздух RD-HG17 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG17 се характеризи..
34.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-HG14
Пистолетът за горещ въздух RD-HG14 може да се използва за:Равномерно нагряване на пластмасови предмети (сглобяване на ПВЦ тръби)Премахване на стари бои и лакови покритияУлеснява отлепянето на стари подови настилкиУскорява процеса на изсъхване на пресни лакови покритияRD-HG14 се характеризи..
39.99лв.
Показва 1 до 12 от 54 (5 страници)