Меню
Към количката

Пръскачки

Това, с което се отличават механичните пръскачки на STIHL е тяхната прецизност. Моделите SG 11, SG 21 и SG 31 са предназначени за използване при фини дейности у дома, в двора и градината. А носената на гръб механична пръскачка SG 71 е подходяща за разпръскване на торове и препарати за растителна защита и на средноголеми обработваеми площи.

Марка: STIHL Модел: SG 11
Ергономична, лесна за управление механична пръскачка за разпръскване на течни препарати за растителна защита. Ефективна помпа с плавно задействане за удобна работа. Серийно оборудвана с куха конусовидна дюза.Серийно оборудванеЕргономични командни елементиВсички командни елементи са разположени ергон..
29.80лв.
Марка: STIHL Модел: SG 21
Много удобна за работа механична пръскачка за използване на балкона и на двора. Комфортно пренасяне благодарение на презрамения колан. Серийно окомплектована с куха конусна дюза.Серийно оборудванеМесингова куха конусна дюза с филтърВ коляното е вграден филтриращ елемент. При демонтаж или смяна на дю..
57.66лв.
Марка: Top Garden Модел: 380316
Градинарската пръскачка на TopGarden се характеризира с:Произведена от първокачествен материалПръскачката е идеална за разпръскване на торове или пестициди в градинатаКапацитет: 2l..
6.90лв.
Марка: Raider Модел: RD-BKMD03
Акумулаторната пръскачка RD-BKMD03 е изработена от висококачествен полиетилен. Разполага с широки и меки подплънки за удобство при продължителна работа. Както и:Електронна система осигуряваща защита от презарежданеВисококачествена защита за контрол на наляганетоЧетири антивибрационни тампонаВис..
119.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-BKMD04
Акумулаторната пръскачка RD-BKMD04 е изработена от висококачествен полиетилен. Разполага с широки и меки подплънки за удобство при продължителна работа. Както и:Електронна система осигуряваща защита от презарежданеВисококачествена защита за контрол на наляганетоЧетири антивибрационни тампонаВис..
149.00лв.
Марка: Top Garden Модел: 380321
Акумулаторната пръскачка от гръбен тип TG03 на TopGarden е идеалното решение за пръскане на посеви и лозя, зеленчукови и овощни градини.Вместимост на резервоара от 16LТелескопично удължение от неръждаема стоманаРегулатор на силата на пръсканеИзпомпването на разтвора става посредством електричес..
89.90лв.
Марка: Top Garden Модел: 380322
Акумулаторната пръскачка от гръбен тип на TopGarden е идеалното решение за пръскане на посеви и лозя, зеленчукови и овощни градини.Вместимост на резервоара от 16LТелескопично удължение от неръждаема стоманаРегулатор на силата на пръсканеИзпомпването на разтвора става посредством електрическа по..
96.90лв.
Марка: Top Garden Модел: 380319
Акумулаторната пръскачка от гръбен тип на TopGarden е идеалното решение за пръскане на посеви и лозя, зеленчукови и овощни градини.Вместимост на резервоара от 16LТелескопично удължение от неръждаема стоманаРегулатор на силата на пръскане..
99.00лв.
Марка: Top Garden Модел: 380301
Градинарската пръскачка на TopGarden се характеризира с:Произведена от първокачествен материалПредназначена за прилагане на фитосанитарни продукти в селското стопанство и градинатаКапацитет: 1.5l..
7.50лв.
Марка: Top Garden Модел: 380317
Градинарската пръскачка на "TopGarden Premium" се характеризира с:Произведена от първокачествен материалПредназначена за прилагане на фитосанитарни продукти в селското стопанство и градинатаУдължение от неръждаема стоманаФиксирано буталоУплътнена цедкаКапацитет: 16l..
65.00лв.
Марка: Top Garden Модел: 380314
Градинарската пръскачка на TopGarden се характеризира с:Произведена от първокачествен материалПредназначена за прилагане на фитосанитарни продукти в селското стопанство и градинатаУдължение от неръждаема стоманаВъзможност за регулиране на водната струя от плътна струя до фина мъглаКапацитет: 16..
43.00лв.
Пръскачка градинарска 20l месингова тръба Top Garden 380310
Няма наличност
Марка: Top Garden Модел: 380310
Градинарската пръскачка на TopGarden се характеризира с:Произведена от първокачествен материалПредназначена за прилагане на фитосанитарни продукти в селското стопанство и градинатаУдължение от неръждаема стоманаВъзможност за регулиране на водната струя от плътна струя до фина мъглаКапацитет: 20..
56.90лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)