Меню
Към количката

Триони

Градински триони за рязане на клони.

Марка: GARDENA Модел: 135 P
Лесен за употреба и компактен трион за подрязване на дърветаСгъваемият градински трион 135 Р е от новото поколение триони на ГАРДЕНА. Общата му дължина е 135 мм, което го прави лесен за употреба универсален трион за рязане на по-тънки клони. Идеален е за по-леко рязане в градината, както и за други ..
50.00лв.
Марка: GARDENA Модел: 200P
Лесен за употреба и компактен трион за подрязване на дърветаСгъваемият градински трион 200 Р е от новото поколение триони на ГАРДЕНА. Общата му дължина е 215 мм, което го прави лесен за употреба универсален трион за рязане на по-тънки клони. Идеален е за по-леко рязане в градината, както и за други ..
70.50лв.
Марка: GARDENA Модел: 300P
За прецизно рязане на свежа и по-суха дървесинаГрадинският трион GARDENA 300 P е с обща дължина 400 мм и е от новото поколение триони на ГАРДЕНА. С право острие и прецизни импулсно закалени зъбци, заточени в три посоки. Това означава изключително добра производителност, безшумна работа и пестене на ..
71.00лв.
Марка: STIHL Модел: ножица
С много солиден метален корпус, защитен от корозия. При рязане острието се изтегля ръчно надолу, с двустранен опорен лагер (няма напречни обтягания по острието), както и с въже, напречна ръкохватка и допълнителна ролка за по-добро предаване на силата. Тегло: ок. 630 г...
73.00лв.
Марка: GARDENA Модел: 530 Comfort
Лек и здрав трион за рязане на дебели клони и трупиЛекият и здрав дъгообразен трион GARDENA Comfort 530 е много подходящ за рязане на по-дебели клони и трупи. Със своето 530 мм дълго, импулсно закалено и неръждаемо острие с отлично изработени зъби, трионът осигурява оптимално рязане на сурово и сухо..
36.00лв.
Марка: GARDENA Модел: 760 Comfort
Удобният и здрав трион за рязане на по-дебели клони и трупиС особено дългия си лък дъгообразният трион GARDENA Comfort 760 е много подходящ за рязане на по-дебели клони и трупи. Със своето 760 мм дълго, импулсно закалено и неръждаемо острие, с прецизно изработени зъби, трионът осигурява оптимално ря..
49.50лв.
Комплект сгъваем трион BAHCO Laplander 190мм и нож Комплект сгъваем трион BAHCO Laplander 190мм и нож
-13 %
Марка: BAHCO Модел: Laplander
Сгъваем овощарски трион 190mm BAHCO LAP-KNIFEКомплект сгъваем овощарски трион и туристически нож от неръждаема стомана. Изключително меко рязане с дърпане е идеално за суха и мокра дървесина. XT7 технология на назъбване – закалени зъби с триъгълна форма, тристранно заточени за дълъг живот и висока п..
46.00лв. 53.00лв.
Марка: BAHCO Модел: SE-16-21
Професионален дъгообразен трион – Джага (бичкия) за рязане на дървен материал. Скосен връх за безпроблемно достигане в ограничени пространства. Доставя се в комплект с лента за суха дървесина. Малък, лек и удобен за работа в строителството, градинарството, животновъдството и горското стопанство. Изр..
18.00лв.
Марка: BERGER Модел: кастрачка
Ножица за изрязване на високи клони Berger 4039. Продуктът е подходящ за изрязване на клони, които не се достигат лесно. Уредът работи с издърпване на въже с удобна Т-образна дръжка. Изработен от висококачествени материали на немския производител Berger. С тази ножица могат да се изрязват клони с де..
60.00лв.
Марка: BAHCO Модел: 5124-JSH
Овощарски трион закалени зъби 240mm BAHCO 5124-JS-HПрофесионален овощарски трион за бързо и прецизно рязане и подрязване на клони. Изключително меко рязане с дърпане е идеално за свежа (мокра) дървесина. JS технология на назъбване – лазерно закалени зъби с агресивна геометрия за дълъг живот и висока..
66.00лв.
Марка: BAHCO Модел: 4212-11-6T
Овощарски трион заточващи зъби 280mm BAHCO 4212-11-6TПрофесионален овощарски трион за агресивно и гладко рязане и подрязване на клони. Изключително меко рязане с дърпане е идеално за суха и твърда дървесина. Технология на назъбване – закалени зъби с триъгълна форма, тристранно заточени. Извито остри..
36.00лв.
Марка: FELCO Модел: 600
Сгъваемо Овощарско трионче Felco 600Овощарското трионче Felco 600 е практичен иструмент снабден с допълнително подсилени режещи зъбци. Много удобен и практичен - прибиращо се в дръжката острие. Препоръчва се за рязане на клони до 5 см. Дължината на целия уред е 35 см, а на острието - 16 см. Овощарск..
43.00лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)