Меню
Към количката

Лозарски ножици и триони

Лозарски ножици и триони за подрязване на лози и рязане на клони.

Акумулаторна градинска ножица - SOLO POWER X-CHANGE Einhell GE-LS 18 LI Акумулаторна градинска ножица - SOLO POWER X-CHANGE Einhell GE-LS 18 LI
-13 %
Марка: Einhell Модел: GE-LS 18 LI
Член на семейството на Power X-Change. Мощно рязане на клони с дебелина 28 мм. Висококачествени байпасни лопатки за ефективна работа при рязане. Насърчаване на растежа чрез чист и остър разрез. Щипка за колан за оптимален комфорт дори при по-високи позиции на дървото. Предпазен превключвател за безо..
129.99лв. 149.00лв.
Марка: BAHCO Модел: BCL21
Компактна и лека лозарската ножица BAHCO BCL21 е предназначена за професионалисти търсещи прецизност, комфорт и бързина. Удобна и лесна за употреба с много ниско тегло, което намалява усилието в ръката (китката и рамото) на оператора. Максималният диаметър на рязане на клони е 35мм, но остриетата мо..
2,220.00лв.
Марка: BAHCO Модел: BCL22
Тази здрава и мощна професионална акумулаторна ножица BAHCO BCL22 е предназначена за професионални градинари и овощари, които търсят новаторство, мощност и надежност. Удобна ръкохватка и режеща глава с максимален диаметър на рязане на клони 45мм, я правят особено подходяща з..
2,760.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Comfort
Алуминиеви грдински ножици Gardena B/L е подходяща за рязане на свежи клони. Изключително тесната режеща глава позволява особено прецизни разфасовки. Ергономично оформените алуминийеви дръжки с меки компоненти на горната и долната дръжка осигуряват максимален комфорт при рязане...
69.00лв.
Марка: STIHL Модел: Брус
Служи за универсално заточване и шлифоване на два етапа: грубо и фино. Да се използва с вода и смазка. За заточване на ножици за клони, лозарски ножици, ножици за жив плет, както и за фино шлифоване на сърповидни инструменти за обработване на трупи, коробелачки и брадви...
19.60лв.
Волфрам-карбидно точило 100mm BAHCO SHARP-X
Няма наличност
Марка: BAHCO Модел: SHARP-X
Волфрам-карбидно точило 100mm BAHCO SHARP-XПрофесионално волфрам-карбидно точило за заточване на лозарски ножици, ножици за клони, брадви, ножове, градински инструменти и други. Двойни карбидни ръбове. Ергономична двукомпонентна ръкохватка за максимално удобство и контрол. Защитни протектори за безо..
22.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Comfort
Идеална за рязане на цветя, млади издънки и сухо дърво. Остриетата на режещата глава са прецизно заточени и имат антизалепващо покритие. Горното острие е изработено от неръждаема стомана. Разполага с канал за оттичане на соковете на растенията. Ергономични ръкохватки с меко пластмасово покритие, оси..
46.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Comfort
Градински ножици Gardena A/M са идеални за удобно рязане на стари дървесни клонки . Пружината е интегрирана в ножиците, така че да не може да бъде изгубена и защитена от мръсотия. Ергономично оформените дръжки с меки компоненти правят обработката особено приятна. Сепараторите разполагат с практична ..
46.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Comfort
Идеална за прецизно рязане на увивни растения, цветя, млади издънки и мека дървесина. Степента на отваряне на ръкохватките се регулира свободно, така че да приляга на всяка ръка, за максимално удобство и ергономичност. Прецизно заточени остриета с антизалепващо покритие. Горното острие е изработено ..
62.00лв.
Градински ножици Classic (макс. диаметър на рязане 18мм) Градински ножици Classic (макс. диаметър на рязане 18мм)
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: Classic
Градинските ножици GARDENA Classic са класиката сред градинските ножици - имайки всички характеристики на добрите градински ножици. Те режат мощно и са модерни и ергономични; особено подходящи са за отрязване на цветя и млади издънки. Остриетата на извитата режеща глава са покрити с незалепващо покр..
22.50лв.
Градински ножици Gardena Classic S-M за клони до 22мм
Няма наличност
Марка: GARDENA Модел: Classic
Идеална за безпроблемно рязане на увивни растения и свежа дървесина. Прецизно заточени остриета, като горното има антизалепващо покритие, а долното е изработено от неръждаема стомана. Има две степени на отваряне на дръжките, резец за тел и канал за оттичане на соковете на растенията. Ергономични рък..
28.00лв.
Марка: GARDENA Модел: Premium BP 50
Градинската техника на Gardena е произведена в Германия. Водещата марка предлага пълна гама от всичко необходимо - без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти или култивиране на почвата.Градински нож..
97.00лв.
Показва 1 до 12 от 137 (12 страници)