Меню
Към количката

Брадви

Брадви за цепене и поваляне на дървета.

Марка: BAHCO Модел: HGPS-0.6 36см
Туристическа брадва за къмпинг, лов или риболов, за употреба в дома или градината. Острието е изработено от шведска висококачествена въглеродна стомана. Тънко и широко за чисто сечене. Ергономично извитата дръжката е дървена със защитно карбоново покритие против приплъзване за бе..
27.00лв.
Марка: BAHCO Модел: HGPS-1.0
Туристическа брадва за къмпинг, лов или риболов, за употреба в дома или градината. Острието е изработено от шведска висококачествена въглеродна стомана. Тънко и широко за чисто сечене. Ергономично извитата дръжката е дървена със защитно карбоново покритие против приплъзване за бе..
39.00лв.
Брадва Husqvarna 600г
Няма наличност
Марка: Husqvarna Модел: Брадва
Малка брадва за дърва за огрев и градинска работа. В комплект с кожен предпазител за острието. Режещата глава е закрепена към дръжката с дървен и стоманен клин за по сигурно закрепване...
80.00лв.
Брадва Husqvarna Splitting Axe S2800
Няма наличност
Марка: Husqvarna Модел: Splitting Axe S2800
По-мощна брадва за цепене, направена за цепене на по-големи дървета. Главата на брадвата е с незалепващо покритие, което дава по-малко триене и лесно влизане в дървесината, а геометрията на главата е адаптирана към цепенето на големи дървета. Точката на баланс близо до главата на брадвата дава перфе..
227.00лв.
Брадва Husqvarna Universal Axe A1400
Няма наличност
Марка: Husqvarna Модел: Universal Axe A1400
Универсална брадва, направена за различни видове работа с дърво като строителни или горски работи. Главата на брадвата има незалепващо покритие, което осигурява по-малко триене и лесно влизане в дървото, а геометрията на главата е адаптирана към приложението на дървообработването. Защита на дръжката..
143.00лв.
Брадва Husqvarna Universal Hatchet H900
Няма наличност
Марка: Husqvarna Модел: Universal Hatchet H900
Малка брадва за дърва за огрев, градинска работа и походи. Подсиленият с влакна PA вал прави дръжката издръжлива и здрава. Главата на брадвата има незалепващо покритие, което дава по-малко триене и лесно влизане в дървото. Меко захващане за ергономичност и сигурна работа. Точката на баланс близо до ..
112.00лв.
Марка: Top Master Модел: 381323
Брадвата с дръжка от фибростъкло на Topmaster се отличава с:Закалено, силно заточено острие от висококачествена стоманаЕргономична дръжка от полиамид-фибростъклоТегло: 1130g..
35.99лв.
Марка: Top Master Модел: 381345
Брадвата с дръжка от фибростъкло на Topmaster се отличава с:Закалено, силно заточено острие от висококачествена стоманаЕргономична дръжка от полиамид-фибростъклоИзключителен баланс между главата и дръжката за най-удобна и ефективна употребаСтандартизация: DIN 7294Тегло: 1250g..
37.99лв.
Марка: Top Master Модел: 381348
Брадвата на Topmaster се отличава с:Баланс между главата и дръжката за удобна и ефикасна работаПовърхност с противоударна структураИзвит като кука край на ръкохватката помага брадвата да не се изплъзваМатериал на острието изработено от високовъглеродна закалена стомана..
62.99лв.
Марка: Top Master Модел: 381342
Брадвата с дръжка от фибростъкло на Topmaster се отличава с:Закалено, силно заточено острие от висококачествена стоманаЕргономична дръжка от полиамид-фибростъклоИзключителен баланс между главата и дръжката за най-удобна и ефективна употребаСтандартизация: DIN 5131Тегло: 600g..
19.99лв.
Марка: Top Master Модел: 381322
Брадвата с дръжка от фибростъкло на Topmaster се отличава с:Закалено, силно заточено острие от висококачествена стоманаЕргономична дръжка от полиамид-фибростъклоТегло: 680g..
19.99лв.
Марка: Gadget Модел: 381350
Брадва с дръжка от фибростъкло "Gadget"Главата на брадвата е от закалена стомана, която осигурява здравина и по-дълъг експлоатационен периодДръжката е изработена от фибростъкло, допринасящо за по-голяма ефективност по време на работния процес..
10.28лв.
Показва 1 до 12 от 56 (5 страници)