Меню
Към количката

Боядисване

Марка: Raider Модел: RD-AB01
Моделът двойнодействащ аерограф Raider RD-AB01 е фин инструмент, който с помощта на компресиран въздух разпръсква боя на принципа на "разпрашаването". Високата скорост на въздушната струя разделя боята на множество мънички капки.Спусък контролиращ тънката игла и определящ дебелината на стр..
34.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-AB02
Моделът еднодействащ аерограф Raider RD-AB02 е фин инструмент, който с помощта на компресиран въздух разпръсква боя на принципа на "разпрашаването". Високата скорост на въздушната струя разделя боята на множество мънички капки.Спусък контролиращ тънката игла и определящ дебелината на струя..
15.98лв.
Марка: Raider Модел: RDP-ESG11P
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлага..
64.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-SGC04
Пистолетът за боядисване RD-SGC04 е предназначен за значително по-бързо и ефективно боядисване, при което качеството на нанесеното покритие е несравнимо по-добро в сравнение със следите оставени от четките, или пък падналите от тях косми. Пистолетът боядисва с лекота трудно достъпни места,..
129.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-SGC06
Пистолетът за боядисване RD-SGC06 е предназначен за значително по-бързо и ефективно боядисване, при което качеството на нанесеното покритие е несравнимо по-добро в сравнение със следите оставени от четките, или пък падналите от тях косми. Пистолетът боядисва с лекота трудно достъпни места,..
99.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-SGC09
Пистолетът за боядисване RD-SGC09 е предназначен за работа с разтворители на водна основа, бои, лакове, байцове, грундове, автомобилни бои, препарати за дърво и алкидни оксидни бои. Подходящ е за боядисване на различни материали като тухла, мазилка, цимент, стъкло, дърво. Еднакво добре пок..
99.90лв.
Марка: Raider Модел: Solo RDP-SSGC20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности. Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособ..
89.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-SG05
Моделът RD-SG05 разполага с:Обем на контейнера от 600mlДюза с диаметър Ø1.4mmЕргономичен дизайн и олекотена конструкцияПредназначен е за деликатно боядисване на всякакви повърхности, огради, мебели, фасади, стени и други...
54.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-SG04
Моделът RD-SG04 разполага с:Обем на контейнера от 600mlДюза с диаметър Ø1.5mmЕргономичен дизайн и олекотена конструкцияПредназначен е за деликатно боядисване на всякакви повърхности, огради, мебели, фасади, стени и други...
119.00лв.
Марка: Raider Модел: RD-SG12
Моделът RD-SG12 разполага с:Обем на контейнера от 400mlДюза с диаметър Ø1.5mmПредназначен е за деликатно боядисване на всякакви повърхности, огради, мебели, фасади, стени и други...
29.98лв.
Марка: Raider Модел: RD-SG03
Моделът RD-SG03 разполага с:Обем на контейнера от 100mlДюза с диаметър Ø0.5mmЕргономичен дизайн и олекотена конструкцияПредназначен е за детайлно боядисване на малки по обем повърхности, мебели, дървени плоскости и др...
23.98лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)