Меню
Към количката

Спрей за маркиране на дървесина DISTEIN

Спрей DISTEIN 500ml служи за маркиране и надписване на дървесина, камък и др. Нанася се надеждно върху влажна повърхност. Има много висока трайност – марката остава около 2 години, устойчив на различни атмосферни условия.

Спрейове DISTEIN немско качество от MOTIP DUPLI

MOTIP DUPLI Group днес в Европа е с годишен оборот от около 189 милиона евро и 800 сътрудници. Номер едно когато става дума за лакови спрейове и маркери за дървесина. Богатото на традиций семейно предприятие отдава голямо значение на природосъобразно и сигурно използване на ресурсите. Постоянни инвестиции в мерки, свързани с околната среда, редовна модернизация на съоръженията и квалификацията на сътрудниците са в основата на постоянно нарастващия успех на предприятието и развитието на спрейовете Distein. Техните високи стандарти за качество са осигурени чрез сертифицирани производствени процеси по системите на мениджмънт DIN EN ISO  9001, 14001 както и 50001 и гарантират мерки за сигурност за потребителя от най-висока степен.

Една много добре огранизирана логистика в завода в Хасмерсхайм доставя стоките в рамките на 24 часа в Германия, Австрия, Швейцария, Франция и Италия. Почти 60-годишния опит в областта на лаковете аерозоли, създава традицията и ноу-хауто на сътрудниците. И тази традиция трябва да бъде продължена успешно.

Отличие от Кураториума за горска работа и горска техника (KWF)

Качеството на MOTIP DUPLI Кураториумът е компетентният център за горска работа, горска техника и логистика в Германия и Европа. Знакът за изпитание документира проверените качества както и датата на изпитанието и важи в горската практика като паспорт за доказана стойност.

Тяхната боя за маркиране на дървесина DISTEIN бе изпитана през 2006 година обстойно. Между другото бяха тествани важни качества като манипулиране, устойчивост и опазване на здравето. При това бяха включени ергономични, екологични и икономически аспекти. Както неоновите така и дълготрайните бои бяха отличени KWF-теста със знака за изпитание на KWF. В няколко тествани области, горска маркираща боя за дървесина DISTEIN се отличи като най-добра. От есента на 2014 маркиращият сппрей DISTEIN ECO е отличен с реномирания сертификат на KWF-теста.


Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Спрей за маркиране на дървесина DISTEIN
  • Наличност: В наличност
  • Марка DISTEIN
  • Модел: DISTEIN
  • Тегло: 1.00kg
12.00лв.

Опции