Меню
Към количката

Робот за косене HUSQVARNA AUTOMOWER® 315X

Робот за косене HUSQVARNA AUTOMOWER® 315X

Husqvarna Automower® 315X – премиум модел в серията X-line. Той коси сложни тревни площи до 1600 м2, като се справя с тесни проходи и склонове до 40% наклон. Като член на нашата премиум X-line гама, той разполага с Automower® Connect с GPS проследяване против кражба, GPS-асистирана навигация и X-line дизайн с LED фарове, предна броня и специални цветни шапки. С приложението Automower® Connect  проследявате, косите и поддържате с едно докосване на екрана, където и да сте по света.

 • LED фарове- eнергийно ефективни LED фарове за по-добра видимост и контрол в тъмното. Светлините  започват да мигат, ако случайно възникне някаква неизправност.

 • Лесно регулиране на височината- височината на косене се регулира много лесно с помощта на голям въртящ бутон.
 • Автоматично управление през тесни проходи – патентована система за автоматично разпознаване на тесните проходи. Husqvarna Automower® намира пътя си дори през най-малките проходи. Тя ще променя маршрута си през прохода, за да избегне неприятни следи.
 • Със своето изключително ниско ниво на шума няма проблеми Automower® да работи в градината през деня и през нощта, без да безпокои Вас или Вашите съседи.
 • Automower® на Husqvarna коси постоянно тревата, докато расте. Това е най-деликатният начин за косене на трева. При традиционното косене дължината на окосените части от тревата обикновено е няколко сантиметра, като впоследствие те се събират и изнасят от моравата, а отрязаните части от тревата с дължина само няколко милиметра. Те падат в почвата, мулчират и наторяват Вашата морава.  

 • Automower® на Husqvarna е защитена от кражба по няколко начина. За всяка намеса се изисква ПИН код. Незабавно ще се включи аларма, ако кодът бъде пренебрегнат, когато косачката бъде спряна или повдигната. Тя става безполезна, ако бъде открадната, понеже не може да бъде комбинирана с друга зареждаща станция. А когато бъде съобщено, че е открадната, тя се записва в червения списък на световната система за сервизно обслужване на Husqvarna.
 • Контрол на баланса– за безшумна и безпроблемна работа той автоматично разпознава дисбаланса в системата за рязане. Дисбалансът може да бъде причинен от липсващи, двойно монтирани или повредени ножове.
 • Спирално косене- функция за автоматично косене за изравняване на разликите във височината на тревата. Сензорите на дисковете за рязане откриват ако косачката влиза в зона с по-висока трева и превключва  към систематичен спирален модел на движение.
 • Таймер- Вие решавате дали косачката-робот ще коси през цялото денонощие, седем дни в седмицата.
 • Automower® на Husqvarna е напълно автоматична и работи в рамките на електронна ограда, изградена от граничен електрически проводник. Когато батериите се изтощят, тя се връща на зареждащата станция. След еднократна инсталация, която може да бъде извършена от Вас или от Вашия дилър, ще се радвате много години на морава без никаква поддръжка.
 • Automower® оставя много дребни остатъци окосена трева, които не бихте забелязали, така че не е необходимо да ги събирате. Като ги оставите, наторявате с естествен тор Вашата морава.
 • Automower® се задвижва с батерия и се доставя със зареждаща станция, която се свързва с електрически контакт в градината Ви. Когато бъде завършено косенето, тя автоматично се връща до станцията за зареждане.
 • Предна броня. Гумената предна броня прави косачката по-устойчива на повтарящи се сблъсъци с дървета, храсти и други предмети.
 • Automower® се направлява от гранични електрически проводници около Вашата градина. В рамките на зоната тя се движи по произволен начин, така че да няма линии или следи от косене в тревата.
 • Три отдалечени зони на косене- еднакъв резултат на косене по цялата морава благодарение на възможността за стартиране на косене на три различни отдалечени места по протежение на патентования направляващ кабел, извън зареждащата станция. Automower® 430X притежава активна GPS навигация, отдалечените начални точки се активират автоматично и ръчните настройки не са необходими.
 • Automower® 315X коси склоновете с наклон до 40%(22°). Големите колела с мощен грайфер осигуряват отлично сцепление, дори ако повърхността е хлъзгава.
 • Automower® е устойчива на лошо време. Косачката-робот може да стои навън през цялото денонощие и е създадена да работи нормално и без някой да се грижи за нея, независимо от метеорологичните условия. Тя е устойчива на тежкия скандинавски климат.


Техн. данни
GPS проследяване при кражба да
LCD дисплей да
Акумулаторна технология LI-ION- 2,1 Ah
Аларма против кражба да
Вид ръкохватка Вградена
Височина на косене мм 20-60
Време за зареждане на батерията 60 мин.
Грайфери на колелата Средни
Допълнителни ножове да
Заключване на настройките да
Клавиатура 19 бутона
Макс. големина на тревната площ (до ок.) м² 1500 m² ±20%
Макс. наклон % ±40 % (22°)
Монтажно заключване да
ПИН код да
Продължителност на косене с 1 зареждане на батерията 70 мин.
Размери 630 х 510 х 250 мм.
Сензор за наклон да
Сензор при повдигане да
Таймер Да
Тегло кг 10,10
Ултразвуков сензор не
Ширина на косене см 22

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Робот за косене HUSQVARNA AUTOMOWER® 315X
 • Stock: В наличност
 • Brand: Husqvarna
 • Model: AUTOMOWER 315X
 • Weight: 11.00kg
4,700.00лв.