Меню
Към количката

Робот за косене HUSQVARNA AUTOMOWER 420

Робот за косене HUSQVARNA AUTOMOWER 420

Husqvarna Automower 420 е добре оборудвана голяма роботизирана косачка за ефективно косене на големи тревни площи. Подходящ за косене на ливади до 2200 m². Може да се справя със стръмни склонове с наклон до 45%.(24°). Интелигентната технология адаптира количеството косене към скоростта на растеж на тревата, дава възможност за косене на място на ограничена зона с по-висока трева и насочва косачката през тесни проходи. Интуитивното меню на големия и удобен  дисплей позволява лични настройки, когато искате машината да коси. 

 • Automower 420 работи с двоен ограничителен кабел, който редуцира времето за достигане до зарядната станция.

 • Електрическо регулиране на височината– височината на косене се регулира удобно чрез електрически механизъм през леснодостъпна опция от главното меню.

 • Automower® Connect @ HOME– управлението чрез Bluetooth®  Ви дава пълен контрол над косачката с Вашия смартфон. Можете лесно да изпращате команди за старт, стоп и паркиране, да проверявате и коригирате настройките.
 • Автоматично управление през тесни проходи – патентована система за автоматично разпознаване на тесните проходи. Husqvarna Automower® намира пътя си дори през най-малките проходи. Тя ще променя маршрута си през прохода, за да избегне неприятни следи.
 • Със своето изключително ниско ниво на шума няма проблеми Automower® да работи в градината през деня и през нощта, без да безпокои Вас или Вашите съседи.
 • Automower® на Husqvarna коси постоянно тревата, докато расте. Това е най-деликатният начин за косене на трева. При традиционното косене дължината на окосените части от тревата обикновено е няколко сантиметра, като впоследствие те се събират и изнасят от моравата, а отрязаните части от Automower® на Husqvarna са с дължина само няколко милиметра. Те падат в почвата, мулчират и наторяват Вашата морава.  

 • Automower® на Husqvarna е защитена от кражба по няколко начина. За всяка намеса се изисква ПИН код. Незабавно ще се включи аларма, ако кодът бъде пренебрегнат, когато косачката бъде спряна или повдигната. Тя става безполезна, ако бъде открадната, понеже не може да бъде комбинирана с друга зареждаща станция. А когато бъде съобщено, че е открадната, тя се записва в червения списък на световната система за сервизно обслужване на Husqvarna.
 • Контрол на баланса- за безшумна и безпроблемна работа той автоматично разпознава дисбаланса в системата за рязане. Дисбалансът може да бъде причинен от липсващи, двойно монтирани или повредени ножове.
 • Спирално косене- функция за автоматично косене за изравняване на разликите във височината на тревата. Сензорите на дисковете за рязане откриват ако косачката влиза в зона с по-висока трева и превключва  към систематичен спирален модел на движение.
 • Таймер- Вие решавате дали косачката-робот ще коси през цялото денонощие, седем дни в седмицата.
 • Automower® на Husqvarna е напълно автоматична и работи в рамките на електронна ограда, изградена от граничен електрически проводник. Когато батериите се изтощят, тя се връща на зареждащата станция. След еднократна инсталация, която може да бъде извършена от Вас или от Вашия дилър, ще се радвате много години на морава без никаква поддръжка.
 • Automower® оставя много дребни остатъци окосена трева, които не бихте забелязали, така че не е необходимо да ги събирате. Като ги оставите, наторявате с естествен тор Вашата морава.
 • Automower® се задвижва с батерия и се доставя със зареждаща станция, която се свързва с електрически контакт в градината Ви. Когато бъде завършено косенето, тя автоматично се връща до станцията за зареждане.
 • Automower® се направлява от гранични електрически проводници около Вашата градина. В рамките на зоната тя се движи по произволен начин, така че да няма линии или следи от косене в тревата.
 • Три отдалечени зони на косене- еднакъв резултат на косене по цялата морава благодарение на възможността за стартиране на косене на три различни отдалечени места по протежение на патентования направляващ кабел, извън зареждащата станция. При активна GPS навигация (опция при някои модели), отдалечените начални точки се активират автоматично и ръчните настройки не са необходими.
 • Automower® 420 коси склоновете с наклон до 45%(24°). Големите колела с мощен грайфер осигуряват отлично сцепление, дори ако повърхността е хлъзгава.
 • Automower® е устойчива на лошо време. Косачката-робот може да стои навън през цялото денонощие и е създадена да работи нормално и без някой да се грижи за нея, независимо от метеорологичните условия. Тя е устойчива на тежкия скандинавски климат.


Техн. данни
GPS асистирана навигация Не
Автоматично зареждане да
Автоматично преминаване през коридори да
Акумулаторна технология Li-Ion
Време за зареждане на батерията 55 мин
Защита срещу кражба чрез аларма Да
Капацитет Ah 1) 3.2 Ah
Клавиатура 19 бутона
Макс. големина на тревната площ (до ок.) м² 2200 кв.м
Максимален наклон на обработваемата тревна площ до 45 %
Намиране на зарядна станция Четворно
Отложена стартова позиция 3, Настройка
ПИН код Да
Продължителност на косене с 1 зареждане на батерията 105 мин
Размери 720 х 560 х 310 мм
Режим ЕКО да
Сензор за наклон да
Сензор при повдигане да
Спираловидно косене да
Тегло кг 12.2

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Робот за косене HUSQVARNA AUTOMOWER 420
 • Stock: В наличност
 • Brand: Husqvarna
 • Model: AUTOMOWER 420
 • Weight: 13.00kg
4,890.00лв.