Меню
Към количката

STIHL

Brand: STIHL Model: MSE 170 C-BQ
Много лек, ергономично оптимизиран, електрически верижен трион с устройство на STIHL за бързо опъване на веригата (B) и спирачка на веригата STIHL QuickStop Super (C-Q). Подходящ за рязане на строителна дървесина и на дърва за огрев.Серийно оборудванеЗащита от претоварванеПри претоварване електричес..
486.00лв.
Brand: STIHL Model: RM 253 T
Бензиновата косачка STIHL RM 253 T е високопроизводителна косачка, която се справя с поддръжката на средно големи и големи тревни площи. Височината на косене може да бъде настройвана централно на седем степени от 25 до 75 мм и гарантира прецизни резултати при косене. Благодарение на 1-скоростния кол..
875.00лв.
Brand: STIHL Model: 1/4" Carving Rapid Micro Spezial (RMS), 1,3 мм
Специална верига, подходяща за използване при поддръжка короните на дърветата и дърворезба. С ниско ниво на вибрации, много добра производителност при рязане. Благодарение на скъсената горна стена на зъба повече не е необходимо упражняване на натиск при прорязване. Достига значително по-висока скоро..
23.00лв.
Brand: STIHL Model: 1/4" Р Picco Micro 3 (PM3), 1,1 мм
Ексклузивно от STIHL: веригата със стъпка 1/4" P е с много плоска и тясна конструкция и малка стъпка, което я прави много подходяща за използване с кастрачки и моторни триони с по-ниска мощност.Стъпка "1/4 PДебелина на водещото звено мм1,1..
10.00лв.
Brand: STIHL Model: 3/8" P Picco Super (PS), 1,3 мм
Заедно с веригата PS3 със стъпка 3/8" те са единствените вериги Picco с остър ръб на зъба, предлагани на пазара. С ниско ниво на вибрации, отлично поведение при работа, много плавно и чисто рязане, висока производителност при рязане и прорязване.Стъпка "3/8 PДебелина на водещото звено мм1,3..
14.00лв.
Brand: STIHL Model: 3/8" Rapid Duro (RD3), 1,6 мм
Подходяща за работа в градинарството и при поддръжка на паркови и зелени площи. Със слаб обратен удар, ниско ниво на вибрации, в сравнение със стандартните вериги остава до десет пъти по-дълго време остра без допълнително заточване, висока производителност при рязане и при екстремно натоварване.Стъп..
67.00лв.
Brand: STIHL Model: 3/8" Rapid Micro (RM), 1,5 мм
Комфортна верига с ниско ниво на вибрации, меко рязане и минимална склонност към трептене.Стъпка "3/8Дебелина на водещото звено мм1,5..
25.00лв.
Brand: STIHL Model: 3/8" Rapid Micro (RM), 1,6 мм
Режещите вериги Micro са много надеждни и комфортни при употреба. Веригата със заоблени ръбове на зъбите предлага рязане с високо качество, съчетано с ниски нива на вибрации и се заточва лесно. Следователно тя е подходяща за използване и от потребители любители, и в селското стопанство. Rapid Micro ..
22.00лв.
Brand: STIHL Model: 3/8" Rapid Super (RS), 1,6 мм
Режещите вериги Super са с най-висока производителност при рязане от всички режещи вериги STIHL. Това се постига чрез острите ръбове на зъбите и ниското съпротивление при рязане. Ето защо веригите Super са много подходящи за използване при професионална работа в гората и при дърводобив. Rapid Super ..
24.00лв.
Brand: STIHL Model: 3/8" Р Picco Micro 3 (PM3), 1,3 мм
Веригата 3/8" Picco Micro 3 (PM3) е специално разработена за използване с леки и компактни моторни триони. Отличава се със слаб обратен удар, ниско ниво на вибрации, висококачествено рязане и комфорт при работа.Стъпка "3/8 PДебелина на водещото звено мм1,3..
14.00лв.
Brand: STIHL Model: 3/8" Р Picco Super 3 (PS3), 1,3 мм
Първата верига в света със стъпка 3/8" и остър ръб на зъба е много подходяща за поддръжка короните на дървета. С отлично поведение при подвеждане, минимална склонност към обратен удар, висока производителност при рязане, ниско ниво на вибрации и много плавно и чисто рязане.Стъпка "3/8 PДебелина на в..
14.00лв.
Brand: STIHL Model: 3/8“ Rapid Duro R (RDR), 1,6 мм
Специална верига, подходяща за много тежки условия на работа и използване в случаи на пожар и спасителни и аварийни операции (напр. при рязане на дървесина с гвоздеи, комбиниран материал и бронирано стъкло). Режещите зъби са наварени с устойчиви на удар плочки от твърд метал по цялата повърхност.Стъ..
425.00лв.
Показва 1 до 12 от 1002 (84 страници)