Меню
Към количката

Инструменти

Brand: STIHL Model: SG 11
Ергономична, лесна за управление механична пръскачка за разпръскване на течни препарати за растителна защита. Ефективна помпа с плавно задействане за удобна работа. Серийно оборудвана с куха конусовидна дюза.Серийно оборудванеЕргономични командни елементиВсички командни елементи са разположени ергон..
26.00лв.
Brand: STIHL Model: SG 21
Много удобна за работа механична пръскачка за използване на балкона и на двора. Комфортно пренасяне благодарение на презрамения колан. Серийно окомплектована с куха конусна дюза.Серийно оборудванеМесингова куха конусна дюза с филтърВ коляното е вграден филтриращ елемент. При демонтаж или смяна на дю..
51.00лв.
Brand: STIHL Model: SG 31
Механична пръскачка за използване в личното стопанство. Лесна работа благодарение на големия отвор на резервоара за разпръсквания препарат и ергономичния изключващ клапан с телескопична тръба. Серийно оборудвана с куха конусовидна дюза и дюза с плоска струя...
70.00лв.
Brand: STIHL Model: SG 71
Носена на гръб, механична пръскачка за професионална употреба. Максимален комфорт при работа благодарение на възможността за монтиране лоста на помпата от ляво или от дясно, както и регулирането по ширина и дължина. Висококачествени презрамени колани и оформена подложка за гърба за удобно носене. Ер..
175.00лв.
Brand: STIHL Model: Държач за ролетка
Изработен от здрава пластмаса, подходящ за всички ролетки на STIHL...
9.00лв.
Brand: STIHL Model: USG и HOS
Аксесоари за разширяване приложението на Вашия универсален точилен апарат STIHL (USG) и на точилния апарат за заточване на вериги с трионни зъби STIHL (HOS). На снимката виждате работна лампа и диамантен диск за заточване...
349.00лв.
Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL21 Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL21
Ново
Brand: BAHCO Model: BCL21
Компактна и лека лозарската ножица BAHCO BCL21 е предназначена за професионалисти търсещи прецизност, комфорт и бързина. Удобна и лесна за употреба с много ниско тегло, което намалява усилието в ръката (китката и рамото) на оператора. Максималният диаметър на рязане на клони е 35мм, но остриетата мо..
2,040.00лв.
Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL22 Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL22
Ново
Brand: BAHCO Model: BCL22
Тази здрава и мощна професионална акумулаторна ножица BAHCO BCL22 е предназначена за професионални градинари и овощари, които търсят новаторство, мощност и надежност. Удобна ръкохватка и режеща глава с максимален диаметър на рязане на клони 45мм, я правят особено подходяща з..
2,520.00лв.
Brand: STIHL Model: клин
Тегло: 980 г. Кован, окомплектован с дървена наставка и халка. Сертифициран от Германския център за горски технологии...
56.00лв.
Brand: STIHL Model: клин
Малък (12 х 4 см) и практичен клин с насрещни кукички за оптимален захват в дървото. Тегло: 190 г...
14.00лв.
Brand: STIHL Model: Алуминиева цапина
Лека, удобна цапина от много стабилна алуминиева сплав с пластмасова дръжка. Подсигурена срещу приплъзване по дървото чрез допълнителна кука в края на дръжката. За щадящо гърба преместване и повдигане стволове на по-малки дървени трупи и дървесни материали. Тегло 580 г, дължина 70 cм. Сертифицирана ..
145.00лв.
Brand: BAHCO Model: HGPS-0.6 36см
Туристическа брадва за къмпинг, лов или риболов, за употреба в дома или градината. Острието е изработено от шведска висококачествена въглеродна стомана. Тънко и широко за чисто сечене. Ергономично извитата дръжката е дървена със защитно карбоново покритие против приплъзване за бе..
24.00лв.
Показва 1 до 12 от 162 (14 страници)