Меню
Към количката

Електрически резачки


Мощни и с тих режим на работа

Електрическите верижни триони на STIHL са много подходящи за работа в затворени помещения. Имат тих режим на работа без отделяне на вредни емисии, което ги прави предпочитани от строителни предприятия и дърводелски цехове за извършване на вътрешни довършителни строителни и монтажни работи и др. Всички електрически триони на STIHL са оборудвани със спирачка на веригата QuickStop Super (Q) за по-голяма безопасност. Три от предлаганите в България модела имат и устройство за бързо опъване на веригата (В).

Brand: STIHL Model: MSE 170 C-BQ
Много лек, ергономично оптимизиран, електрически верижен трион с устройство на STIHL за бързо опъване на веригата (B) и спирачка на веригата STIHL QuickStop Super (C-Q). Подходящ за рязане на строителна дървесина и на дърва за огрев.Серийно оборудванеЗащита от претоварванеПри претоварване електричес..
486.00лв.
Brand: STIHL Model: MSE 141 C-Q
Удобен, лек модел с добра производителност при рязане. Добра ергономичност за работа с минимално усилие, странично опъване на веригата за сигурно и лесно обтягане на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, резервоар за масло за вериги с прозрачно прозорче, защита от претоварване.Серийно обор..
279.00лв.
Brand: STIHL Model: MSE 190 C-BQ
Комфортен, ергономично оптимизиран електрически верижен трион с устройство на STIHL за бързо опъване на веригата (B) и спирачка на веригата STIHL QuickStop Super (C-Q). Много подходящ за рязане на строителна дървесина и на дърва за огрев.Серийно оборудванеЗъбна опораСигурно и прецизно рязане: пластм..
524.00лв.
Brand: Husqvarna Model: 420EL
Високопроизводителен електрически трион с подобрен дизайн, изключителна маневреност и отлична ергономия. С впечатляващи мощност и обороти, моделът е подходящ както за лични цели, така и за професионални дейности...
455.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)