Меню
Към количката

коси

Бензинови, акумулаторни и електричести коси за косене на трева.

Марка: STIHL Модел: FR 410 C-E
За косене на трудно достъпни терени. STIHL ErgoStart, антивибрационна система STIHL, мултифункционална ръкохватка, кръгова ръкохватка, двигател 2-MIX, стоп бутон, чанта за инструменти. Окомплектована с тристранен нож за косене на гъсталак (режещият инструмент не съвпада с този на снимката).Антивибра..
1,685.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 131
Моторна коса с много висока производителност за косене на жилава трева. Улеснена процедура на стартиране за комфортно пускане в действие, лостова ръкохватка, ръкохватка за управление със стоп бутон, двигател 4-MIX® с уголемен резервоар за по-продължителна работа без спиране за зареждане, твърд вал, ..
888.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 235
Здрава и мощна моторна коса с лостова ръкохватка за косене с метален инструмент за косене или глава за косене с корда. С мултифункционална ръкохватка. Окомплектована с двоен презрамен колан.Мултифункционална ръкохваткаВсички командни елементи за управление на двигателя се управляват само с една ръка..
849.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 240
Издръжлива, здрава и ергономична моторна коса (1,7 kW), оборудвана с икономичен двигател 2-MIX. Подходяща за косене в селското стопанство и градинарството.Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухванеДвутактовият двигател на STIHL с технология 2-MIX осигурява висока мощност и голяма производително..
1,085.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 260
Високопроизводителна (2,0 kW) моторна коса с подобрена ергономичност. С икономичен двигател 2-MIX. Подходяща за косене в селското стопанство и градинарството.Универсален презрамен колан ADVANCEМного ергономичен, удобен и лек презрамен колан, облекчаващ работата с моторна коса или храсторез. Може да ..
1,229.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 360 C-EM
За косене на жилава трева. 4-точкова антивибрационна система на STIHL, STIHL ErgoStart, мултифункционална ръкохватка, лостова ръкохватка, регулиране на ръкохватката без инструмент, двигател 2-MIX, STIHL M-Tronic.4-точкова антивибрационна система на STIHLПри храсторезите STIHL нивото на предаваните о..
1,413.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 38
Лека моторна коса с регулируема кръгова ръкохватка. Много подходяща за декоративно косене и довършителни работи около дървета, пътеки и стълби.Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухванеДвутактовият двигател на STIHL с технология 2-MIX осигурява висока мощност и голяма производителност при работ..
314.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 40
Лека моторна коса с улеснено стартиране. Много подходяща за декоративно косене и довършителни работи около дървета, пътеки и стълби.Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухванеДвутактовият двигател на STIHL с технология 2-MIX осигурява висока мощност и голяма производителност при работа като едно..
386.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 490 C-EM
Изключително мощен храсторез (2,4 kW), оборудван с STIHL M-Tronic и ErgoStart. Отличава се с много удобно стартиране и ниски експлоатационни разходи.Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухванеДвутактовият двигател на STIHL с технология 2-MIX осигурява висока мощност и голяма производителност при..
1,680.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 55
Моторна коса с многостранно приложение, оборудвана с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. Много подходяща за косене и довършителни работи. Оборудвана със съответния режещ инструмент, може да се използва и за косене на жилава, сплъстена трева и тръстика.Двигател 2-MIX на STIHL с принцип..
452.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 56 C-E
Моторна коса с улеснено стартиране за многостранна употреба. Допълнителен комфорт при пускане в действие благодарение на устройството ErgoStart (E). Оборудвана с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. Подходяща за косене на тревни площи и довършителни работи в двора и градината. Окомплек..
668.00лв.
Марка: STIHL Модел: FS 56
Моторна коса с улеснено стартиране за многостранна употреба. Оборудвана с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. Подходяща за косене и довършителни работи. Окомплектована със съответния режещ инструмент, може да се използва и за косене на жилава, сплъстена трева, тръстика и коприва.Двига..
614.00лв.
Показва 1 до 12 от 76 (7 страници)