Сервиз в гр. СИЛИСТРА на всякакъв вид горска и градинска малогабаритна, селскостопанска техника.

 

Сервиз моторни триони - резачки за дърва

Сервиз моторни коси - храсторези

Сервиз косачки за трева

Сервиз двигатели за мотофрези, двигатели за мотокултиватори, двигатели за мотоблокове, двигатели за косачки, двигатели за генератори за ток

Сервиз пръскачки

Сервиз мотофрези

Сервиз водни помпи

Сервиз генератори за ток

Сервиз инверторни електрожени

Сервиз трактори за косене

Сервиз дробилки за клони

Сервиз моторни ъглошлайфи, фугорези

Сервиз моторни свредели

Сервиз комби системи

Сервиз ножици за жив плет

Сервиз кастрачки за клони

Сервиз водоструйки Stihl

Сервиз прахосмукачки Stihl

Сервиз уреди за обдухване Stihl

Сервиз аератори

Сервиз снегорини

Контакт с нас

Нашето местоположение

Адрес:
rezachki.com
гр.Силистра 7500
бул."Македония" № 96

E-mail: agrokomsilistra@gmail.com