Меню
Към количката

Гащеризон със защита от срязване STIHL FUNCTION Universal

Гащеризон със защита от срязване STIHL FUNCTION Universal
Няма наличност
Гащеризон със защита от срязване STIHL FUNCTION Universal
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: FUNCTION
  • Тегло: 2.00kg
Разглеждания на продукта: 665
180.00лв.

Опции

Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Дишаща материя с висок комфорт при носене, цвят тъмносив, черен и ярко оранжев. Тествана защита от срязване съгласно стандарт EN 381, свобода на движенията в зоните на седалището и чатала, защита в зоната на бъбреците. Проветрива материя отзад на бедрата. Издържан тест на KWF за устойчивост. Гащеризон, ниво на защита 1 (=ˆ 20 м/сек). Състав на лицевия плат: в тъмносив и ярко оранжев цвят 100% полиестер; в черен цвят 65% полиестер, 35% памук. Подплата: 100% полиестер. Може да се достави в размери 44 – 64, 25-30.

Участъци със защита от срязване, модел A

Участъци със защита от срязване в съответствие с EN 381, модел A. Маркираните в червено участъци на панталона, показват зоните с вградена защита от срязване. Това е най-застрашената предна и странична част на тялото.

Защита от срязване

С тази пиктограма може да бъде обозначена само лична защитна екипировка, която е в съответствие с DIN EN 381-5 във връзка със защитата от срязване. Освен това трябва да бъде посочено нивото на защитата от срязване и формата на защитената от срязване зона. Ниво на защита от срязване или скорост на веригата при прорязване: клас 0 = 16 м/сек , клас 1 = 20 м/сек, при работа в гората се носи предимно екипировка с ниво на защита от клас 1, клас 2 = 24 м/сек, клас 3 = 28 м/сек. Панталоните със защита от срязване от клас 1 по принцип осигуряват достатъчна защита от нараняване. Не съществува 100%-на защита. Най-много нещастни случаи стават при движение на веригата по инерция. При по-високите нива на защита се повишава топлинното натоварване и се намалява ергономичността на екипировката.

Зони от стреч материя

Използваната на места стреч материя осигурява висок комфорт при носене в зоните, където е необходима по-голяма свобода на движенията.
Отвори за проветряване

Вградените отвори за проветряване осигуряват добро проветряване на облеклото и оптимално температурно равновесие.
Пране на 60°C

Работното облекло на STIHL може да се пере и на 60°C. Това е важно, както от хигиенична гледна точка, така и за отстраняване на упорити петна от смола.
Дишаща материя

Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.

Техн. данни
UV-стандарт 801 60
Брой слоеве на защитата от срязване 9
Въздухопропускливост ++
Еластичен лицев плат да
Защита от студ +
Здравина на лицевия плат ++
Ластичен колан да
Модел Regular Fit
Ниво на защита 1
Пране на °C 60
Тегло кг 1,3

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър