Меню
Към количката

Гащеризон ECONOMY PLUS в тъмносив-яркооранжев цвят

Гащеризон ECONOMY PLUS в тъмносив-яркооранжев цвят
Няма наличност
Гащеризон ECONOMY PLUS в тъмносив-яркооранжев цвят
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: ECONOMY PLUS
  • Тегло: 2.00kg
Разглеждания на продукта: 684
151.00лв.

Опции

Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Удобен гащеризон с вложки в контрастен цвят с изпитана защита от срязване (EN 381, модел А), предварително оформени зони на коленете и странично скрито закопчаване с копчета за индивидуално регулиране на ширината. С джоб на нагръдника, заден джоб, джоб за метър и два странични джоба. Състав на платовете: лицев плат - 65% полиестер, 35% памук, подплата - 100% полиестер. До изчерпване на количествата!

Защитени от срязване зони "Модел A"

Краката са защитени отпред. При работа в гората се носи предимно облекло със зони на защита от срязване от модел А.
Защита от срязване

С тази пиктограма може да бъде обозначена само лична защитна екипировка, която е в съответствие с DIN EN 381-5 във връзка със защитата от срязване. Освен това трябва да бъде посочено нивото на защитата от срязване и формата на защитената от срязване зона. Ниво на защита от срязване или скорост на веригата при прорязване: клас 0 = 16 м/сек , клас 1 = 20 м/сек, при работа в гората се носи предимно екипировка с ниво на защита от клас 1, клас 2 = 24 м/сек, клас 3 = 28 м/сек. Панталоните със защита от срязване от клас 1 по принцип осигуряват достатъчна защита от нараняване. Не съществува 100%-на защита. Най-много нещастни случаи стават при движение на веригата по инерция. При по-високите нива на защита се повишава топлинното натоварване и се намалява ергономичността на екипировката.

Дишаща материя

Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.

Защита от студ

Материята е много подходяща за носене при студено време, тъй като изолира добре и съхне бързо. В зависимост от външните температури топлото термо облекло може да се носи като долно или горно облекло.

Пране на 60°C

Работното облекло на STIHL може да се пере и на 60°C. Това е важно, както от хигиенична гледна точка, така и за отстраняване на упорити петна от смола.
Дишаща защита от намокряне

Непромокаема и едновременно с това дишаща материя.


Техн. данни
UV-защитен фактор 50+
UV-стандарт 801 80
Брой слоеве на защитата от срязване 9
Въздухопропускливост +
Защита от студ ++
Здравина на лицевия плат ++
Модел Regular Fit
Ниво на защита 1
Признато от FPA да
Тегло кг 1,4

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър