Меню
Към количката

Електрически тример за трева Gardena Easycut

Електрически тример за трева Gardena Easycut
Електрически тример за трева Gardena Easycut
  • Наличност: В наличност
  • Марка: GARDENA
  • Модел: Easycut
  • Тегло: 3.00kg
Разглеждания на продукта: 830
160.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Турботримерът GARDENA EasyCut 400 е лек и удобен и е особено подходящ за по-дълги краища на тревни площи и труднодостъпни места. Големият бутон за включване позволява работа без усилия. Удължената и регулируема допълнителна ръкохватка позволява лесно направляване на тримера.

Ръкохватката се върти и при съответното регулиране надвесените краища могат да се подрязват безпроблемно. За повече комфорт по време на работа, телескопичната ръкохватка може да се регулира спрямо индивидуалната височина на тялото. Регулирането на ъгъла на ръкохватката при главата на тримера подпомага работата на труднодостъпни места, например под пейки.

Ако подрязването се извършва в близост до растителни или цветни лехи, може да се разгъне предпазител за растения, предотвратяващ засягането им. Посредством регулиращия механизъм може да се контролира подаването на корда. Смяната на касетите с корда е изключително лесно. Уловителят за корда осигурява допълнителна защита. Обезопасителният ключ предпазва от случайно активиране.

Техн. данни
Мощност W 400
Тегло кг 2.8
Ширина на косене см 25

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър